Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z szufladką na napój - tej w konsoli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestała się wysuwać więc ją rozebrałem i teraz mam kłopot z jej złożeniem a konkretnie z umiejscowieniem punktu mocowania i montażu sprężyny- taśmy od naciągu. Nie widzę miejsca o które mógł bym ja zaczepić

Czy ktoś wie jak to powinno być prawidłowo złożone ewentualnie bym poprosił linka jeśli temat już jest gdzieś na forum , ja niestety nie znalazłem

Opublikowano

Przestała się wysuwać więc ją rozebrałem i teraz mam kłopot z jej złożeniem a konkretnie z umiejscowieniem punktu mocowania i montażu sprężyny- taśmy od naciągu. Nie widzę miejsca o które mógł bym ja zaczepić

Czy ktoś wie jak to powinno być prawidłowo złożone ewentualnie bym poprosił linka jeśli temat już jest gdzieś na forum , ja niestety nie znalazłem

Ogarnąłeś już temat? Przerabiałem to ostatnio, jak coś to wal na pv to Ci wytłumaczę

Opublikowano

Tak pomógł mi filmik na YT teraz śmiga jak ta lala dzięki

Dzięki

Opublikowano

Chlopaki w sumie to mogliscie link do tego filmiku wrzucic do tego watka tak aby pomogl w przyszlosci innym potrzebujacym, a tak autor ogarnal temat i finito. Pomysl o innych i jak mozesz wrzuc tu link do tego filmiku pzdr