KAMIL911 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Moje auto: AUDI a4 b6 sedan. Od pewnego czasu wskazówka paliwa nie działa mi prawidłowo. Cały czas podczas jazdy stoi na minimum. Po włączeniu zapłonu z pozycji max wraca na minimum, po czym stuka o ściankę, tak jakby chciała zejść dalej a nie może i tak już zostaje. Po wyłączeniu zapłonu wędruje na maximum i równiez stuka. Fis niepełny - ale pokazuje normalnie ile km zostało do przejechania, tylko ta nieszczęsna wskazówka. Niedawno zmieniałem język vagiem na angielski - mogło to być przyczyną??? Może spróbować odpiąć akumulator?? Witam. Moje auto: AUDI a4 b6 sedan. Od pewnego czasu wskazówka paliwa nie działa mi prawidłowo. Cały czas podczas jazdy stoi na minimum. Po włączeniu zapłonu z pozycji max wraca na minimum, po czym stuka o ściankę, tak jakby chciała zejść dalej a nie może i tak już zostaje. Po wyłączeniu zapłonu wędruje na maximum i równiez stuka. Fis niepełny - ale pokazuje normalnie ile km zostało do przejechania, tylko ta nieszczęsna wskazówka. Niedawno zmieniałem język vagiem na angielski - mogło to być przyczyną??? Może spróbować odpiąć akumulator?? Problem rozwiązany. Po odpięciu akumulatora na ok 15 min wszytsko działa jak powinno. Podejrzewam że problem pojawił sie przy grzebaniu w vagu. Edytowane 17 Lutego 2015 przez KAMIL911
Rekomendowane odpowiedzi