MrLanC Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam , Panowie potrzebuje dobrego lakiernika z Żar który nie spapra roboty. Mam parę kosmetycznych rzeczy do zrobienia w mojej audi np przy szybie trzeba usunąć pęcherze , wgniecenie na nadkolu , czy zarysowane drzwi. Polecacie jakiegoś ogarniętego ? Pzdr.
budynx Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 cześć kolego, znalazłeś jakiegoś dobrego lakiernika w okolicach żar?? też mam kilka kosmetycznych rzeczy do ogarnięcia i przydało by się oddać w jakieś dobre ręce. dzieki i pzdr.
Patrycja Miętkiewicz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 co prawda nie żary ale krosno odrz. mam znajomego mogę polecić cuda robi. solidny!
Andrzej2965 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Ja znam lakiernika w Wymiarkach, 18 km od Żar. Polecam Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Andrzej2965
tomie1986 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 w torze polecają, ja niedługo wstawiam czekam na termin jak będzie po robocie to dam znać jak wyszło
Rekomendowane odpowiedzi