Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Moja pierwsza Audica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idealna felga żeby w 10 sekund utopić kilka stówek przejeżdżając rantem po krawężniku :D

Założyć szerszy balon z rantem i no problemos :)

Opublikowano

idealna felga żeby w 10 sekund utopić kilka stówek przejeżdżając rantem po krawężniku :D

Ten rant pomaga ograniczyć straty. W żaden sposób nie chroni felgi przed krawężnikiem.

Spoko karoca :) Tak na marginesie: to nie nie jest twoja pierwsza Audica, tylko twój pierwszy Audic :decayed: . Audi to facet, nie baba. :naughty: Ale w czasach Concichty Wourst "nie wypada" o tym mówić :kox:

Edytowane przez griga-st

Opublikowano

No lepszy cyc jak nic

Opublikowano

Ten rant pomaga ograniczyć straty. W żaden sposób nie chroni felgi przed krawężnikiem.

Spoko karoca :) Tak na marginesie: to nie nie jest twoja pierwsza Audica, tylko twój pierwszy Audic :decayed: . Audi to facet, nie baba. :naughty: Ale w czasach Concichty Wourst "nie wypada" o tym mówić :kox:

Dobre :grin:

Opublikowano
  • Autor

Naprawiona usterka "świszczącego paska" :D wymieniony został napinacz, rolka oraz pasek. Koszt 200zł także odetchnąłem z ulgą :banan:

do wymiany został jeszcze zamek od strony kierowcy i odblokowanie kompa + zmiana manetek

a co do opowieści o modzie na 170koni to chyba bajeczka, po podpieciu pod kompa mechanik nie stwierdził zwiekszonego poboru paliwa itd. Jedynym wyjściem byłoby jechać na hamownie, zresztą brata passat b6 2.0tdi 177km automat lepiej ciagnie od mojej i różnica jest znacząca. No trudno może kiedyś go sam podciągne na 160 :wink:

Edytowane przez KamilDG

Opublikowano

Naprawiona usterka "świszczącego paska" :D wymieniony został napinacz, rolka oraz pasek. Koszt 200zł także odetchnąłem z ulgą :banan:

do wymiany został jeszcze zamek od strony kierowcy i odblokowanie kompa + zmiana manetek

a co do opowieści o modzie na 170koni to chyba bajeczka, po podpieciu pod kompa mechanik nie stwierdził zwiekszonego poboru paliwa itd. Jedynym wyjściem byłoby jechać na hamownie, zresztą brata passat b6 2.0tdi 177km automat lepiej ciagnie od mojej i różnica jest znacząca. No trudno może kiedyś go sam podciągne na 160 :wink:

Odnośnie wzrostu paliwa po zwiększeniu mocy, to akurat kolego może być odwrotny skutek, jak mówił Ci mechanik ja mam już drugie autko po remapie i w obydwóch przypadkach nie znacznie zużycie się obniżyło :) . Oczywiście jak robisz nową mapę to nie po to żeby oszczędnie jeździć :wink:

Opublikowano
  • Autor

No to zostaje hamownia. Muszę poszukać jakiejś w okolicach Katowic :)