Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pompka centralnego nie zamyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zepsula mi sie pompka nie zamyka dzwi ale otwiera na naciskam przycisk do zamykania to slychac tykanie w pompce co moze byc przyczyna?

Opublikowano

zobacz czy ci pompki nie zalało, wyjmij wtyczke i zobacz czy styki są ok. Mialem podobnie, raz dzialalo, raz nie. Rozebralem pompke, popoprawiałem luty, do tego jakis spray do stykow elektrycznych i do dzisiaj jest ok.

Opublikowano

patrzalem nie widac zeby zalalo moze przez zime wilgoc sie dostala mam ja luze nie mam tej obudowy styropianowej

Opublikowano

a z zamka ci normalnie zamyka i otwiera ?

Opublikowano

nie. ja z kluczyka nie umie dokupilem pompke ale z pilota nie dziala tylko na przycisku w dzwiach od srodka.. a normalnie kluczyk do zamka i otwieram tylko nie zamknie gdzie taki spray kupic a styki w pompce w srodku

Opublikowano

W sklepie motoryzacyjnym znajdziesz

Opublikowano

jezeli od srodka tym dzyndzlem zamyka i otwiera wszystkie drzwi to nie jest wina pompki tylko pilota. Ale jezeli tez ci nie otwiera lub nie zamyka to winy musisz szukac w pompce, rozbierz ja, zobacz dokladnie czy styki nie zasniedziale itd. Moze w kostce co nie tak.

Opublikowano

przy zamykaniu slychac tykanie ale nie zamknie. pilot wogule niedziala mi. jak na przycisku na dzwiach naciskam to otwiera ale nie zamknie tylko tyka cos w pompce. mozeprzyczynabyc ze nie jest ona w styropianowej obudowie tylko luzem lezala w schowku bagaznika

otworzyle pompke luty w niektorych miejscach sa biale zasniedziale czy to wyczyscic

Opublikowano

Bierzesz lutownice, jakis miernik. Posprawdzaj czy sa przejscia, popraw luty itd.

Opublikowano

czyszczenie nie pomoglo