pawdan Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 zepsula mi sie pompka nie zamyka dzwi ale otwiera na naciskam przycisk do zamykania to slychac tykanie w pompce co moze byc przyczyna?
cris1503 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 zobacz czy ci pompki nie zalało, wyjmij wtyczke i zobacz czy styki są ok. Mialem podobnie, raz dzialalo, raz nie. Rozebralem pompke, popoprawiałem luty, do tego jakis spray do stykow elektrycznych i do dzisiaj jest ok.
pawdan Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 patrzalem nie widac zeby zalalo moze przez zime wilgoc sie dostala mam ja luze nie mam tej obudowy styropianowej
cris1503 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 a z zamka ci normalnie zamyka i otwiera ?
pawdan Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 nie. ja z kluczyka nie umie dokupilem pompke ale z pilota nie dziala tylko na przycisku w dzwiach od srodka.. a normalnie kluczyk do zamka i otwieram tylko nie zamknie gdzie taki spray kupic a styki w pompce w srodku
rafal1234 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 W sklepie motoryzacyjnym znajdziesz
lukasz6341 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 a słychać tak jak by syczenie pompki czy tylko tykanie
cris1503 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 jezeli od srodka tym dzyndzlem zamyka i otwiera wszystkie drzwi to nie jest wina pompki tylko pilota. Ale jezeli tez ci nie otwiera lub nie zamyka to winy musisz szukac w pompce, rozbierz ja, zobacz dokladnie czy styki nie zasniedziale itd. Moze w kostce co nie tak.
pawdan Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 przy zamykaniu slychac tykanie ale nie zamknie. pilot wogule niedziala mi. jak na przycisku na dzwiach naciskam to otwiera ale nie zamknie tylko tyka cos w pompce. mozeprzyczynabyc ze nie jest ona w styropianowej obudowie tylko luzem lezala w schowku bagaznika otworzyle pompke luty w niektorych miejscach sa biale zasniedziale czy to wyczyscic
cris1503 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Bierzesz lutownice, jakis miernik. Posprawdzaj czy sa przejscia, popraw luty itd.
Rekomendowane odpowiedzi