Pioter_ Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Cześć. Przy okazji rozgrzebywania zawieszenia w moim audi postanowiłem zmienić sprężyny na nieco wyższe niż te, które zamontował poprzedni właściciel, gdyż w mojej opinii autko było nieco za nisko zawieszone. Zakupiłem eibach pro-kit i ... Ku mojemu zdziwieniu, okazało się, że na autku są zamontowane sprężyny, które mają bardzo podobne oznaczenia. Na starych oznaczenie to Eibach X/Y 111501101HA Na nowych oznaczenie jest takie: Eibach A/W 111501101HA Oraz dodatkowe oznaczenie : KBA91391 Pytanie : czy to jest to samo? Jeśli nie, to jaka będzie różnica, bo na długość sprężyny są takie same Telefon do dystrybutora rozwiązał problem - to są te same sprężyny :-)
riczi82 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Masz moze do sprzedania jakieś sprężyny? Przeslij zdjęcie jak samochód jest obniżony na tych sprężynach.
Pioter_ Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 Cześć, nie mam żadnych na sprzedaż, bo te nowe po prostu zwróciłem do sklepu - skoro było to samo, to zostawiłem te co były.A jak autko wygląda, na razie średnio, bo na zimowych kołach szału nie ma :-)https://imageshack.com/i/hlnYisw5j Masz moze do sprzedania jakieś sprężyny? Przeslij zdjęcie jak samochód jest obniżony na tych sprężyn
Rekomendowane odpowiedzi