Langista Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 Ma mały problem z dołu ale górą idzie jak trzeba. Wolę to jak kawałki plastiku w zaworach ? numer masz na zdjęciach wyżej.
Tymbark7 Opublikowano Czwartek o 14:48 Opublikowano Czwartek o 14:48 Witajcie w 2025. Nie posiada ktoś przypadkiem sprawnego wałka, o którym mowa w temacie? Pozdrawiam 👋
don_pepe Opublikowano Piątek o 18:24 Opublikowano Piątek o 18:24 Cześć, Sam szukałem używki w dobrym stanie. I z tego co widziałem to przedział 900-1300zł za używki, stan różny. Ja zdecydowałem się na nówkę zestaw (gruszki z wałkiem).
Tymbark7 Opublikowano Piątek o 20:39 Opublikowano Piątek o 20:39 2 godziny temu, don_pepe napisał(a): Cześć, Sam szukałem używki w dobrym stanie. I z tego co widziałem to przedział 900-1300zł za używki, stan różny. Ja zdecydowałem się na nówkę zestaw (gruszki z wałkiem). Jaki koszt? Gdzie można dostać taki zestaw?
don_pepe Opublikowano Sobota o 06:58 Opublikowano Sobota o 06:58 (edytowane) W dniu 4.04.2025 o 22:39, Tymbark7 napisał(a): Jaki koszt? Gdzie można dostać taki zestaw? Nowy ori tylko ASO. No troszku to kosztuje - mi w ASO moich okolic powiedzieli 2300 brutto (brałem końcem lutego tego roku). Cały wałek z gruszkami to nr: 06c 133 611 Ori znajdziesz też na auto-plus pl, cena 2320 brut na dzień dzisiejszy (chyba że masz kogoś kto Ci vat odda .. to ponad 400 taniej wychodzi nówka). Ew szukaj używki...ale w dobrym stanie to ciężko znaleźć. Tym bardziej że to autka mające już po 20 lat. Ale...może Ci się uda. Edytowane 3 godziny temu przez don_pepe
Tymbark7 Opublikowano Sobota o 07:47 Opublikowano Sobota o 07:47 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jak już ogarnę resztę to chyba wjedzie nówka. Pozdrawiam i miłego weekendu życzę 👋
don_pepe Opublikowano Sobota o 19:06 Opublikowano Sobota o 19:06 11 godzin temu, Tymbark7 napisał(a): Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jak już ogarnę resztę to chyba wjedzie nówka. Pozdrawiam i miłego weekendu życzę 👋 Np Ja też będę ogarniał w swoim ASN'ie jeszcze inne rzeczy przy okazji tych gruszek. Będę ściągał kolektor, więc na pewno i odmę z wężami wymienię + wężyki podciśnienia.. a i pod kolektorem zobaczę jak to wygląda i niewykluczone że coś jeszcze wpadnie do zrobienia.. Dzięki i wzajemnie, pozdrawiam👍
Rekomendowane odpowiedzi