arcadio7 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak jak w temacie jak zdemontować boczki tył z korbami. Z góry dziękuję za pomoc Wysłane z mojej SONY Xperii Z2 LTE
misiek95 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 1 ściągasz zaślepke z korby, odkręcasz śrube i zdejmujesz korbe 2 odkręcasz plastik pod rączką do zamykania i śrube pod nim 3 zdejmujesz boczek ciągnąc do góry i odpinasz kabelki i linke klamki
davidoff82 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 jeszcze dwie malutkie śrubki po bokach u góry
arcadio7 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Ok dzięki za pomoc, udało się zdemontować bez uszkodzeń Wysłane z mojej SONY Xperii Z2 LTE
edward.6 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) witam czy wie ktos jak wyjac ten element co wezyk dochodzi z powietrzem od otwierania zamykania bo jakzamykam czy otwieram dlugo pompuje sie tam powietrze i raz zamknie raz nie trzeba to wymienic tylko jak to sie nazywa niewiem i jak wyglada podejrzewam ze to jakas rurka z membrama i pewnie sie skonczyla witam czy wie ktos jak wyjac ten element co wezyk dochodzi z powietrzem od otwierania zamykania bo jakzamykam czy otwieram dlugo pompuje sie tam powietrze i raz zamknie raz nie trzeba to wymienic tylko jak to sie nazywa niewiem i jak wyglada podejrzewam ze to jakas rurka z membrama i pewnie sie skonczyla tylu ludzi przeczytalo i nikt niewie jak to sie nazywa Edytowane 3 Czerwca 2015 przez edward.6
davidoff82 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 To jest nierozbieralne. Kup kompletny zamek za 20 zl i po sprawie. Wymiana 20 minut.
edward.6 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) dzieki ok jutro przejade sie na szrot a zeby wymienic zamek to boczek trzeba zdjac a moze jest gdzies opis na forum ja nic nie znalazlem Edytowane 4 Czerwca 2015 przez edward.6
febipl Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ostatnio walczyłem z tym samym problemem. Na szczęście okazało się że to nie cały zamek do wymiany. Łącznik między wężykiem plastikowym i zamkiem był już mocno sparciały i puszczał powietrze.
edward.6 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 poradzilem sobie wymiana zamka i po problemie fakt ze troche czasu mi to zajelo ale jak na laika to jest ok
Rekomendowane odpowiedzi