Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co potrzebne do zakupu kratek zderzaka S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W serwisie VW i chcialem kupic kratki do zderzaka s-line mimo tego ze posiadam zwykly ale zmienie dokladke.Mily panpoinformowal ze nie wie jaka to jest kratka s-line i nie bedzie ponosil odpowiedzialonosci jak cos zamowi a mi sie nie spodoba :blink: Co mam podac ? numer czesci czy co ?Numer vin podalem ale nie mialem ori zderzaka s line wiec musialbym miec vin samochodu ktory ma ori s line zderzaki

Opublikowano

W serwisie VW i chcialem kupic kratki do zderzaka s-line mimo tego ze posiadam zwykly ale zmienie dokladke.Mily panpoinformowal ze nie wie jaka to jest kratka s-line i nie bedzie ponosil odpowiedzialonosci jak cos zamowi a mi sie nie spodoba :blink: Co mam podac ? numer czesci czy co ?Numer vin podalem ale nie mialem ori zderzaka s line wiec musialbym miec vin samochodu ktory ma ori s line zderzaki

a masz już dokładkę?

Opublikowano
  • Autor

nie,nie mam ale jakie to ma znaczenie ?

Opublikowano

nie ma żadnego, ja też szukam dokładki i pytam czy masz, bo ciekaw jestem za ile to można kupić. Nie wiem jaka cena w ASO, może nie ma dramatu?

Opublikowano

Co za matoły w tym ASO :rolleyes:

8E0-807-682-C-01C kratka prawa czarna - koszt około 80PLN

8E0-807-647-B-3SR grill środkowy - koszt około 370PLN

8E0-807-681-C-01C kratka lewa czarna - koszt około 80PLN

807350.png

Opublikowano
  • Autor

807350.png

Malik :notworthy: :notworthy:

Moglbys jeszcze napisac pokolei do jakich modeli sa kratki z gory na dol ? :)[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 10:54_________________________________________________

nie ma żadnego, ja też szukam dokładki i pytam czy masz, bo ciekaw jestem za ile to można kupić. Nie wiem jaka cena w ASO, może nie ma dramatu?

nie pytalem czy mozna kupic w aso sama dokladke s line ale chyba nie ? :mysli: Zderzak ktory ja mam czyli pod czujniki parkowania i xenon ASO chce 1490 zl [br]Dopisany: 11 Październik 2008, 10:57_________________________________________________w takim razie poprosze kogos innego kto ma pojecie o tych kratkach aby napisal ktora kratka do jakiego zderzka jest.Widze ze kratki potrafi sie roznic tylko tym ze jedna maja otwory na wylot a drugie nie -dlaczego tak jest ?

Opublikowano

1,2,6,7 zwykłe A4 zależy od silnika /chodzi o wloty powietrza /

3,8,4,9 S-line / też zależy od silnika/ chłodzenie chłodnicy Turbo

5,10 S4

11 na zdjęciu wygląda jak S4 A do S-line wygląda jak zwykła tylko jest wyższa :)

Opublikowano
  • Autor

1,2,6,7 zwykłe A4 zależy od silnika /chodzi o wloty powietrza /

3,8,4,9 S-line / też zależy od silnika/ chłodzenie chłodnicy Turbo

5,10 S4

11 na zdjęciu wygląda jak S4 A do S-line wygląda jak zwykła tylko jest wyższa :)

dzieki o to mi chodzilo.Ktore mam zamowic te kratki s line skoro mam 1.9 tdi 130km ?Jaki numer podac pytajac o srodkowa kratke s line? to ze powiem ze jest troche wyzsza od zwyklej niczego nie da

Opublikowano

3,8 i powiedz że 11 do zderzaka s-line Koleś jest jakiś dziwny , ale są trzy rodzaje kratek środkowych ,zwykłe ,od silników v8 4,2 i do S-line :)

Opublikowano
  • Autor

3,8 i powiedz że 11 do zderzaka s-line Koleś jest jakiś dziwny , ale są trzy rodzaje kratek środkowych ,zwykłe ,od silników v8 4,2 i do S-line :)

powiem mu 3 i 8 ale jak powiem 11 to tak jak ostatnio zrobi sie glupi i powie ze sa ich 3 rodzaje i nie wie ktora jest s line :slina:

najlepsze bylo to jak mu powiedzialem ze potrzebuje kratki do zderzaka s line a on mi na to ze nazwa s line zostala wymyslona przez importera kulczyckiego i oficjalnie czegos takiego nie ma

jak to uslyszalem opadlem z sil i dalszych checi do dyskusji z tym dziwakiem

Opublikowano

Przeciez Malik napisał Ci numer tej kratki środkowej więc w czym problem ???

Opublikowano
  • Autor

a czy ten numer kratki srodkowej to numer kratki s line ? jesli nie,to wlasnie w tym problem

Opublikowano

a czy ten numer kratki srodkowej to numer kratki s line ? jesli nie,to wlasnie w tym problem

Nie, napisałem ci numery kratek od Volkswagena garbusa. Dżizas :rolleyes:

Podaj kolesiowi te numery:

8E0-807-682-C-01C

8E0-807-647-B-3SR

8E0-807-681-C-01C

Bardziej łopatologicznie się nie da :)

Opublikowano

Nie, napisałem ci numery kratek od Volkswagena garbusa. Dżizas :disgust:

pasują również do skody octavi przed liftem :kox: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Nie, napisałem ci numery kratek od Volkswagena garbusa. Dżizas :rolleyes:

Podaj kolesiowi te numery:

8E0-807-682-C-01C

8E0-807-647-B-3SR

8E0-807-681-C-01C

Bardziej łopatologicznie się nie da :)

tak tez zrobie :hi:[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 00:32_________________________________________________

Nie, napisałem ci numery kratek od Volkswagena garbusa. Dżizas :disgust:

pasują również do skody octavi przed liftem :kox: :gwizdanie:

pewnie musiales troche rezac co ? :kox: uzupelnij profil o skode :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

807350.png

Malik :notworthy: :notworthy:

Moglbys jeszcze napisac pokolei do jakich modeli sa kratki z gory na dol ? :)[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 10:54_________________________________________________

nie pytalem czy mozna kupic w aso sama dokladke s line ale chyba nie ? :mysli: Zderzak ktory ja mam czyli pod czujniki parkowania i xenon ASO chce 1490 zl [br]Dopisany: 11 Październik 2008, 10:57_________________________________________________w takim razie poprosze kogos innego kto ma pojecie o tych kratkach aby napisal ktora kratka do jakiego zderzka jest.Widze ze kratki potrafi sie roznic tylko tym ze jedna maja otwory na wylot a drugie nie -dlaczego tak jest ?

Czy te kratki w ASo w polsce dostane od ręki, a jeżeli nie to jak długo trzeba czekać, ktoś się orientuje??. Jeszcze jedno pytanko: Czy te ceny, to z przeliczenia euro na złotówki , czy takie ceny są w ASO w polsce. ???? dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
  • Autor

raczej nie dostaniesz tych kratek od reki-trzeba czekac 2-3 dni.A co do cen :mysli: wiiesz co to "PLN"? :)

Opublikowano

w ASO w Bielsku dwa tygodnie temu była taka kratka (grill dolny), tylko, że do S4, cena to 335,92

pytałem również o grilla górną część do S4, po zamówieniu dostawa góra dwa dni, jest w Poznaniu, cena 334,83

Czy dolny grill od S4 pasuje do dokładki S-Line?

Opublikowano
  • Autor

w ASO w Bielsku dwa tygodnie temu była taka kratka (grill dolny), tylko, że do S4, cena to 335,92

pytałem również o grilla górną część do S4, po zamówieniu dostawa góra dwa dni, jest w Poznaniu, cena 334,83

Czy dolny grill od S4 pasuje do dokładki S-Line?

tansze niz do s-line :polew:

cos mi sie zdaje ze cena sugeruje ze nie bedzie pasowac s4 zamiast s-line ale niech sie wypowiedza posiadacze

Opublikowano

raczej nie dostaniesz tych kratek od reki-trzeba czekac 2-3 dni.A co do cen :mysli: wiiesz co to "PLN"? :)

tak , tylko chodzi mi o to czy to było w przeliczeniu z euro i czy te ceny były z polskiego ASO, teraz już wiem wszystko.