Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Avant Lava Grey by skotmen 18" 19" 20"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam odwrócone działanie start-stop, jak odpalam zawsze jest wyłączony świeci się ,gdy go nacisne gaśnie przycisk i start stop działa ?

Jaki rozmiar opon ?

Hej Opony przód 255/30/20 tył 265/30/20

Wpadł ori rozrząd :)

Udało się przekodować start stop i działa teraz jak powinien czyli pamięta ostatnią pozycję :banan:

">http://7fccc1780f900b96med.jpg

Włączone kopiowanie płyt CD, na dysk :)

https://www.youtube.com/watch?v=-D24d5JRUnA&feature=iv&src_vid=TV1eyGZJu2E&annotation_id=annotation_4106283443

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/-D24d5JRUnA"frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kolego start/stop pamięta zawsze ostatnią pozycję czy podczas odpalania auta jest już w pozycji off?
Pozycje pamięta ale jak są kluczyki w w środku i jak wyciągniesz na chwilę i włożysz to jeszcze pamięta ale jak są dużej wyciągnięte to po odpalenie start stop jest wyłączony
Opublikowano

Start/Stop normalnie zawsze po odpaleniu jest ON. Chyba że uda Ci się przekodowac i odwrócić działanie guzika.

No właśnie ja mam odwrócone działanie, a myślałem, że można jeszcze w jakiś sposób zakodować żeby działał jak przycisk od blokady tylnych szyb. Zawsze pamięta w jakiej był pozycji po odpaleniu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Start/Stop normalnie zawsze po odpaleniu jest ON. Chyba że uda Ci się przekodowac i odwrócić działanie guzika.

No właśnie ja mam odwrócone działanie, a myślałem, że można jeszcze w jakiś sposób zakodować żeby działał jak przycisk od blokady tylnych szyb. Zawsze pamięta w jakiej był pozycji po odpaleniu

Koledzy trudno to zakodować? VCDSem da się?

Opublikowano

odwrócenie przycisku start/stop? banalnie proste, da się vcds'em

Opublikowano
  • Autor

Koledzy trudno to zakodować? VCDSem da się?

Hej ja to zrobiłem VCDSem

09 MCE--->Security Access 20113 ---Adaptacja 10 ---. chanel 34 ---> wartośc 28 zmieniamy na 24

Opublikowano

Dzięki, spróbuję dziś :)

Opublikowano

nie do końca jest taka wartość.. po prostu odejmujemy od aktualnej wartości "4"

Opublikowano

Zmieniłem, tzn odjąłem z 28 na 24 i jest ok ;) Dzięki jeszcze raz !

Opublikowano
  • Autor

Zmieniłem, tzn odjąłem z 28 na 24 i jest ok ;) Dzięki jeszcze raz !

Nie ma za co ważne że działa jak należy ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak się sprawowały te oems'y 19"? Długo je miałeś?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wpadł zderzak S-line plus końcówki :)

f6e9777190d63a24gen.jpg

i jeszcze taki tam uchwyt na telefon

10ef27a30b0b2f2fgen.jpg

79d93fc35e13c09agen.jpg

9c3849b9d8f4d2ddgen.jpg

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

Pięknie siadł zderzaczek :) U mnie też po nowym roku chciałbym założyć s-line z tyłu.

Kupowałeś już w kolorze czy malowałeś? Możesz napisać jaki koszt całkowity takiego zderzaka? Sam montowałeś?

Opublikowano
  • Autor

Pięknie siadł zderzaczek :) U mnie też po nowym roku chciałbym założyć s-line z tyłu.

Kupowałeś już w kolorze czy malowałeś? Możesz napisać jaki koszt całkowity takiego zderzaka? Sam montowałeś?

Zderzak kupiłem do lakierowania

Koszt całkowity około 1000zł zderzak +lakierowanie

Z demontażem i montażem nie ma problemu parę śrubek +lampy zdemontować i zabezpieczenie i mamy gotowy do ściągnięcia

Ja zmieniałem go sam trwało to koło 30-40min na spokojnie (ściągnięcie i założenie)

A jak masz PDC tył to wyciągnij kluczyki żeby nie było błędu jak odepniesz czujniki

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

Z demontażem i montażem nie ma problemu parę śrubek +lampy zdemontować i zabezpieczenie i mamy gotowy do ściągnięcia

Ja zmieniałem go sam trwało to koło 30-40min na spokojnie (ściągnięcie i założenie)

A jak masz PDC tył to wyciągnij kluczyki żeby nie było błędu jak odepniesz czujniki

Dzięki, jak tak to faktycznie sam go zmienię :) Pamiętam że w B6 było dość dużo roboty z tym, dlatego pytałem jak to tutaj wygląda.

Jak będę kupował zderzak to nie muszę mieć tych PDC tylko przełożę je z mojego tak? Mogę kupić zderzak z samymi dziurkami bez wiązek pdc ? :)

Edytowane przez leewang

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, jak tak to faktycznie sam go zmienię :) Pamiętam że w B6 było dość dużo roboty z tym, dlatego pytałem jak to tutaj wygląda.

Jak będę kupował zderzak to nie muszę mieć tych PDC tylko przełożę je z mojego tak? Mogę kupić zderzak z samymi dziurkami bez wiązek pdc ? :)

Sam zmienisz bez problemu jakiś koc rozłóż wiadomo żeby nie porysować zderzaka. PDC pasuje tylko sprawdź żeby uchwyty nie były połamane ,ja miałem jeden uchwyt z jednej strony urwany ale spokojnie trzyma ta jedna strona

Opublikowano

Dzięki jeszcze raz :)

Ja cały czas się zastanawiałem czy nie kupić już w kolorze, ale nie wiem jak to spasuje, czy nie będzie dużej różnicy. No i cały czas mi chodzi po głowie żeby kupić od polifta, ale nie wiem jak to będzie wyglądało jak tył polift a przód przedlift :P

Opublikowano
  • Autor

Już wybór należy do Ciebie ale ja bym nie zakładał tyłu polift bo to trochę nie pasuje jak przód przed lift i jeszcze pasuje Neony założyć wtedy

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

No właśnie, też mi się to trochę gryzło.

Opublikowano

Mam takie same zdanie chłopaki :) A te 1000zł to kosztował cały zderzak sline + dokładka sline? Ile za malowanie mniej więcej dałeś jeśli można wiedzieć? :wink: Bo się przymierzam właśnie do zderzaka sline + dokładka sline ale na allegro tyle tego jest, że nie wiadomo który kupić

Opublikowano
  • Autor

Mam takie same zdanie chłopaki :) A te 1000zł to kosztował cały zderzak sline + dokładka sline? Ile za malowanie mniej więcej dałeś jeśli można wiedzieć? :wink: Bo się przymierzam właśnie do zderzaka sline + dokładka sline ale na allegro tyle tego jest, że nie wiadomo który kupić

Zderzak z dyfuzorem bez czujników licz sobie około 500-800+lakierowanie 400-600

Jeszcze końcówki wydechu pasuje założyć bo bez to kiepsko wygląda :decayed: