kiblos Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Mam taki problem: jak jadę bez świateł elegancko wszystko działa jak włącze ksenony w cb trzeszczy nic nie słychać, jak z tym walczyć a wina na pewno jest w przetwornicach od ksenonów.
mcm Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 u mnie w ori ksenonach jest OK, chyba że ty masz jakieś HID-y
kiblos Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 nie mam ori tylko dokładane a jakie to nie wiem bo już kupiłem z takimi
nex Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_zestawy_xenonowy_z_filtrami_antyzakluceniowymi_slimy_3x_mniejsze-t47592.0.html
kiblos Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 hehe fajne ale nie mam potrzeby wymiany xenonów bo działają chodzi mi o sam filtr da się to gdzieś kupić??
Gość Michał Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Panowie,problem poruszany był kilkakrotnie więc wystarczy użyc opcji ,a nie zakładać na nowo ten sam temat. Kolego nex bez urazy, ale wystarczy że wrzuciłes swój post do działu "sprzedam" ,w kolejnym temacie zawiazanym z HIDami napotkałem ten link.
nex Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 kolego Michał a po co sie mam rozpisywac? Link do rozwiazania problemu gdzie ma wszystko na ten temat. Done Filtrów nie kupisz. Pozdro
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Jak filtów nie kupi jak kupi np tu http://www.allegro.pl/search.php?string=filtr+do+cb tylko czy filtry jakiekolwiek są skuteczne?? nie sądze :gwizdanie: polecam zapoznać sie z tym forum http://www.cb-radio.pl/phpBB/
kiblos Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 hmmm czyli jak mam przetwornice hid? to nie będzie mi działało cb??
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 To tylko zalezy od te przetwornicy co masz czy zakłuca czy nie filtr moze cos pomoze ale rewelacji bym sie nie spodziewał... Musisz sprawdzic pare modeli Cb antene wystroić może któreś radio bedzie miało dosć mocne filtry wbudowane :gwizdanie:
nex Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 To tylko zalezy od te przetwornicy co masz czy zakłuca czy nie filtr moze cos pomoze ale rewelacji bym sie nie spodziewał... Musisz sprawdzic pare modeli Cb antene wystroić może któreś radio bedzie miało dosć mocne filtry wbudowane :gwizdanie: dobrze mówisz kolego
kiblos Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 teraz to za późno cb mam antenę też trudno będę wszędzie busem jeździł.
Rekomendowane odpowiedzi