Bieniu Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Witam, Miał ktoś może do czynienia z czymś takim? Poniżej kilka aukcji na allegro, jak widać ceny są różne a efekty podobne. Znajomy mówił że jeździł autkiem z czymś takim i jest bardzo dobrze. Wiecie na jakiej zasadzie to działa, skąd taka rozbieżność w cenie i na ile jest to bezpieczne dla auta? Mam problem wkleić link:(
krzysiekml Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 nie jeden Ci to napisze żebyś sobie darował to i ja też.
krzysiekvtec Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 masz na stronie www.gregor10.pl busa który z tym przyjechał zobacz wyniki :] i zapomnij o tym
wesz82 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Witam, Miał ktoś może do czynienia z czymś takim? Poniżej kilka aukcji na allegro, jak widać ceny są różne a efekty podobne. Znajomy mówił że jeździł autkiem z czymś takim i jest bardzo dobrze. Wiecie na jakiej zasadzie to działa, skąd taka rozbieżność w cenie i na ile jest to bezpieczne dla auta? Mam problem wkleić link:( Jak zalezy Ci na zdrowej kondycji motoru to wydaj tą kase na zrobienie logów w celu sprawdzenia podzespołów... Jak sam nie potrafisz znajdź miejsce spotów w Twojej okolicy a chłopaki ogarną temat na miejscu. Pamiętaj box to zło a jak masz kulejący silnik to w ogóle jak strzał w kolano
Rekomendowane odpowiedzi