Tajfun211 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Witam, Termostat na rozgrzanym silniku trzyma mi 81 stopni. Auto B7 silnik 1.9 BKE, logi na rozgrzanym silniku poniżej: http://vaglog.pl/log_195546.html Rozgrzałem auto i z podłączonym VAGiem patrzyłem kiedy temperatura zaczyna spadać, działo się to przy temperaturze 81-82 stopnie, czy nie powinno to być 87 stopni?
piotrsob1 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Wskaźnik na blacie ma nieliniową charakterystykę i stoi na 90-ciu stopniach właśnie pomiędzy faktycznymi temperaturami w zakresie 80-105 stopni (piszę z pamięci, mogę się mylić o parę stopni ) Edytowane 2 Marca 2015 przez piotrsob1
Tajfun211 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Wskaźnik na blacie ma nieliniową charakterystykę i stoi na 90-ciu stopniach właśnie pomiędzy faktycznymi temperaturami w zakresie 80-105 stopni (piszę z pamięci, mogę się mylić o parę stopni ) To się zgadza dlatego na blacie mi pokazuje 90 cały czas, zorientowałem się że termostat trzyma 81 podczas logowania VAGiem Po wymianie termostatu trzyma 90 stopni na G62. Temat do zamknięcia. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Tajfun211
Rekomendowane odpowiedzi