Lolek Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Witam, Koledzy mam dziwny problem, a mianowicie jadąc ostatnio obwodnica zauważyłem, że wciskając pedał gazu na maxa auto zbiera się znacznie gorzej niż kiedy lekko ujmę gazu. Po ujęciu auto momentalnie się wyrywa, natomiast gdy zaś wcisnę na maxa już nie. Czym to może być spowodowane? na vagu błędów brak. Proszę o jakieś pomysły, może ktoś spotkał się z czymś takim. Pozdrawiam Edytowane 2 Marca 2015 przez Lolek
Matt V Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Do przejrzenia uklad podcisnienia. Filtr powietrza, paliwa wymienic moze pora.
macho Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Objaw charakterystyczny dla przytkanego układu wydechowego, jeżeli w aucie masz jeszcze katalizator to może być jego wina. Prosty sposób żeby to sprawdzić to zwróć uwagę na różnice temperatur przed i za nim.
Lolek Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) No to powiem tak, auto śmiga już długo bez kata, filtry ostatnio wymienione, wężyki podciśnienia tez n75 Nowy więc nic z tych rzeczy Panowie Edytowane 14 Marca 2015 przez Lolek
Matt V Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Podmien przepływomierz. Spalanie nie wzrosło? Edytowane 14 Marca 2015 przez Matt V
Lolek Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Co do wzrostu spalania jakoś nie zwróciłem uwagi, zapala się żyd jadę na stację i zalewam. Podmienie przepływke i zobacze
Rekomendowane odpowiedzi