pitasss10 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Witam, próbował ktoś podłączać oryginalny mikrofon do rozmów z nie oryginalnym radiem pionner z modułem bluetooth? Działa to dobrze?
RafalMincek Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Odświeżę może akurat ktoś pomoże, też nad tym rozmyślałem.
pila24 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ori mikrofon posiada przedwzmacniacz który musi być zasilany by działał. A czy nie ori radio zapewnia odpowiednie napięcie to kto ma wiedzieć?☺ 1
dnt Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 3 godziny temu, pila24 napisał: Ori mikrofon posiada przedwzmacniacz który musi być zasilany by działał. A czy nie ori radio zapewnia odpowiednie napięcie to kto ma wiedzieć?☺ Gdyby to zasilanie szło osobnymi pinami i wiadomo byłoby jakie tam ma być napięcie, to nie widzę problemu, żeby to zasilić, a z pozostałych pinów zrobić jacka Tak czy inaczej na ten moment mikrofon od radia wsadziłem w miejsce czujki ruchu w podsufitce i daje rady.
Rekomendowane odpowiedzi