bullet77 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Witam koledzy. Po pewnym czasie na forum zdecydowałem się, że pochwalę się moim zakupem, który obecnie dopieszczam. Audi A4 Avant 2008r 2.0tdi 143 PS przelot 235tkm (ori- serwis) bezwypadek Autko kupiłem po kradzieży, tzn ktoś przed sprzedażą zgłosił sobie chyba szkodę kradzieżową a uprzednio wymontował z bagażnika całe audio czyli wzmacniacz, tuner radiowy i navi. obecnie jestem w trakcie poszukiwania pewnych komponentów aby potem z ASO spokojnie wrócić na obiad do domu a nie na dołek Edytowane 5 Marca 2015 przez bullet77
skotmen Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Fajny kolor bixy by się przydały wrzuć zdjęcia inaczej żeby się wyświetlały Powodzenia w modzeniu
bullet77 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Nie wiem jak wstawić te fotki aby sie wyświetlały. Linki z fotosika wstawiam używając "insert image" ale mam komunikat ze takich plików forum nie obsługuje. Brak bixow to tez po starym wlascicielu. Wg vin są , spryski sprawne są, na desce brak regulacji świateł. Auto całe w ori lakierze. On miał problemy z kasa i ogołocił sobie auto.... Wrrrr
Rabbi Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 auto z Francji,Włoch,Hiszpanii że tak go typ oskubał z gratów?
main Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 pewnie z Grecji gratulacje auta i powodzenia w modach
bullet77 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Auto pochodzi z Niemiec. A szabrownik właściciel to ten przede mna czyli Polak. Ja kupiłem od windykatora.
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 śliczny kolor, mój brat kupił z tym samym co do popprzedniego właściciela to powinno się go wychłostać :bicz: :bicz: powodzenia z autem, przywróć jej właściwy blask
bullet77 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 kolor to tez mój ulubiony. Nie to że mam, nie to że szukam tego koloru ale mialem M5 e60 i A4 B7 i żona miała tez swojego SUVika w tym kolorze i na serio daje rade. ogarniam własnie dzisiaj to audio. handlarze z allegro bardzo dziwni niektórzy są. Jeden Pan z radomia chyba - ma wzmacniacz wystawiony za 400 zł dzwonie to niego i mowie ze musze miec legal i musze miec dokument na to od kogo kupilem wobec czego takim dokumentem bedzie dla mnie klikniecie na jego aukcji- na to Pan że musi wtedy doliczyc VAT do ceny....... ale ze mi zalezy mówie ok przeboleje to...... okazuje sie że wzmacniacza jednak nie ma ale ma inne potrzebne mi graty czyli navi i tuner radiowy cena navi 850 !!!!!! inni wołaja 300-350 tuner 450 mówie że wezme od niego tylko tuner w takim razie. a on ze tak to mi nie sprzeda, że tylko całość. wszedłem na allegro i ten sam tuner bez proszenia w moim miescia maja o 100 taniej i nie musze kupowac w komplecie z navi kosztująca 3x cene.
andynl Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Radom to dziwne miasto Furka prezentuje się obiecująco choć dla mnie osobiście ta ruda skórka fe no ale nie ja tym jeżdżę Powodzenia w modzeniu
Rekomendowane odpowiedzi