ykk Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 raggaman Pewnie ze wie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jerzyku jedna uwaga odnosnie auta..., wywal tą ścieme z tyłu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 FAQ powinno sie czytac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 FAQ powinno sie czytac.. :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 raggaman Pewnie ze wie.. Fote strzeliłem na wiosne ..i jakoś tak zapomniałem o niej Jerzyku jedna uwaga odnosnie auta..., wywal tą ścieme z tyłu :gwizdanie: Ja bym zrobił lajcioszkę na wszystkich szybach ..zawsze to mniej sie nagrzewa i mniej pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 autko super no i ladny srodeczek wkoncu widze jakis ladny srodek w b6:)... no te fotele moglby byc poszyte czyms fajniejszym ale jest bardzo przyjemnie. super kolor. Podoba sie bose rozumiem:D? bo mi bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 brakuje ci dalej 2 garów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 brakuje ci dalej 2 garów a to tez fakt:) 4 gary graja tak jak graja 6 to jest to:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ogolnie z czym do ludzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 I co? Tylko pogratulować .. Gablota Super ... Ale za te dziury, temu co je zrobił,to bym jajca wyrwał ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ykk graty nowej furmanki :> Teraz dopiero będziesz miał wypasa do lansu hehe Powodzonka w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 jak chcesz się pościgać jutro to będę przejeżdzał przez Tarnów ok 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Trzeniu słabo poinformowany jestes Jerzyk w Kraku mieszka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Trzeniu słabo poinformowany jestes Jerzyk w Kraku mieszka :gwizdanie: aha ... to po kraku odpada bo są dziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Trzeniu w Tarnowie nie lepsze.. Najlepiej to wyglada obwodnica.. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 hmm jeszce jedna rzecz mnie zastanawia...nie jestem pewien czy dobrze widze ale... te czujniki od parktroniku jakies bardzo wyrazne sa ..jakby autko bylo po polerce i pyl z pasty polerskiej sie do nich dostal i je wyostrzyl zgaduje bo zdjecia sa slabej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 a mnie się wydaje żze to nie są ori i wychodzą delikatnie poza obrys zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 a mnie się wydaje żze to nie są ori i wychodzą delikatnie poza obrys zderzaka moze byc i tak ale ...dlaczego nie maja byc ori moze to zaslepki bo raczej samych czujnikow sie nie wymienia a jak wymienia to ze zderzakiem do ktorego sa spasowane idealnie i na czarnym ich praktycznie nie powinno byc widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ykk-owóz całkiem dobry w pełnej krasie... tylko po prawej stronie od centralnej kolumny widać odwierty po zestawie głośnomówiącym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mozliwe ze nie ori, ale pipcy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi