Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Real Black Madafaka Line Bixenon, MAM7 Nuvo 18' - chrom na metry to jest to!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dokladki, i czarna listwa w tylny zderzak :) pozniej jak co dozbieram to beda ledy.. :naughty:

Bo na fele nie ma co liczyc, ze sie ukaza.. :cool1:

Opublikowano

Taczka konkret!!!Ja bym dolozyl lotke na tylna klape.Maly duperelek ale "DIABEL TKWI W SZCZEGOLACH"No i dystanse 30mm na strone to poprawia wyglad i stabilnosc autka!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dokladki, i czarna listwa w tylny zderzak :)

Daj znać jak zrobisz listwę na czarno i koniecznie wrzuć foto bo kusi mnie co by u siebie tak zrobić przy okazji malowania dokładek :naughty:

Opublikowano

Szkoda tylko tych dziurek w tapicerce :gwizdanie:

No ale bardzo ladna i podoba mi sie wyposazenie.. Kurcze do swojej dokupilbym z checia takie foteliki ale nie ma ich za czesto na allegro Ciekawi Mnie ich koszt :decayed:

No ale fursko bardzo ladne szkoda ze nie avant :polew:

Opublikowano
  • Autor

paulo77 listewka nie bedzie "robiona" tylko ori czarna z ASO :)

Jak wszystko zrobie to beda fotki (tylko na razie jakos nie moge sie za to zabrac) :confused4:

Opublikowano

zabieraj się zabieraj, ja odrezam furkę zobaczymy się na spocie a ty taką serią przyjedziesz :polew:, (żart oczywiście) :wink4: , ostatnie fotki za***iste ładna trumna, czasami żałuje że nie trafiła się czarna ;(, a z tymi feleami to mnie wrobiłeś wchodzę w Twój wątek a tam MAM 7, juz myślałem że kupiłeś :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Od dzis mam niewolnika.. :D

img3822n.th.jpg

img3823p.th.jpg

Opublikowano

ykk'u tyś jest wariat z tymi fotkami, Lizaki Chupa miażdzą a niewolnik ma dobrą pracę :polew: :polew: :polew:

:good::kox:

Opublikowano

ykk'u tyś jest wariat z tymi fotkami, Lizaki Chupa miażdzą a niewolnik ma dobrą pracę :polew: :polew: :polew:

:good::kox:

Ja sie pisze na niebieskiego jak cos :kox:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 18:55_________________________________________________Co do felg to fajne wrazenie dla oko jak sie kreca super :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Znajdz mi takie 18 :decayed:

Opublikowano

podoba mi sie ten mod "Chupa Chups" w podłokietniku :kox::polew:

chyba włożę cos takiego u siebie :gwizdanie: wtedy środek u mnie i u ciebie będzie taki sam :cool1: :gwizdanie: :kox::polew:

Opublikowano

Właśnie najlepsze w tej aukcji jest to że to są 19" :kox: Ja bym na Twoim miejscu pomyslał nad nimi :wink4:

Opublikowano

chyba włożę cos takiego u siebie :gwizdanie: wtedy środek u mnie i u ciebie będzie taki sam :cool1: :gwizdanie: :kox::polew:

A to blizniaka szukasz czy jak ?? :naughty:

Najde :tongue4:

[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 10:35_________________________________________________http://www.allegro.pl/item613420460_mam7_nowe_felgi_5x112_niemiecka_jakosc_18.html
Opublikowano

A to blizniaka szukasz czy jak ?? :naughty:

nie ale przy mojej napisał ze mamy identyczne środki :tongue4: ale dołożyl moda czupa czups :polew: wiec zeby to co napisał było prawda musze zrobić to i ja :decayed::polew: :polew: :polew:

Najde :tongue4:

[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 10:35_________________________________________________http://www.allegro.pl/item613420460_mam7_nowe_felgi_5x112_niemiecka_jakosc_18.html

mniejsze droższe i bez opon :przebiegly:

Opublikowano

mniejsze droższe i bez opon

Dlatego to nie okazja a o taką Jerzowi chodzi :decayed: W każdym bądź razie już pracujemy z Jerzykiem nad tym :cool1:

Opublikowano

Jerzyk :good::naughty: :naughty: :naughty:

Ty wiesz co :kox:

Opublikowano

Ykk-u fajne masz to autko,a bedzie jeszcze lepsze :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Nowa felga na aucie :) zdjecia - 1 post :cool1:

Opublikowano

no madafaka daje radę :good: