Damiandix Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Witam, Czy ktoś jest mi w stanie pomóc rozwikłać zagadkę i powiedzieć dlaczego w samochodzie kumpla są dwie stacyjki? Do samochodu dołączone ma dwa kluczyki, jeden tylko od stacyjki, drugi od reszty zamków. Jak widać na foto jakiś druciarz przykleił na taśmę izolacyjną kluczyk do bębenka, tylko po co? Który de facto jest podłączony. Domyślam się, że stacyjka wysiadła i ten wolał kupić nową z kluczem niż bawić się z immo i kluczykami. Boje się rozebrać ten twór, bo wizja uziemienia auta jest dla koleżki jest nie do przełknięcia. Z kodów wynika że furka posiada centralny z pilota, a powyższy jest bez guzików. Co zrobić krok po kroku by wszystko "wróciło do normy"? Da rade przełożyć bębenek z jednego (na fotce) do drugiego (w kolumnie)?
Magicbattle Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 da sie przelozyc wklad stacyjki spokojnie. poczytaj na necie jak to zrobic za pomoca drucika i wszystko bedziesz wiedzial. kluczyk zablokowal jakis debil zamiast nawet przykleic pestke tak aby bylo to malo widoczne. masakra myslalem ze juz nic mnie nie zdziwi
Damiandix Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Nigdzie nie znalazłem jak przełożyć mu ten środek zamka, masz może jakieś fotostory?
Rekomendowane odpowiedzi