wosiek Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 a4 1.8t 170kM w manualu sprowadzone ze stanow tak jak stoi, nie skladane z 4 wyposażenie: xenon skóry pelny pakiet oświetlenie otwieranie bramy garażowej esp alu17" szyberdach 4xel.szyby 3ramienna kiera pelny fis tempomat ostanio dolożonym gadzetem jest navi rns-e autem caly czas jeżdze lecz jest na sprzedaż ponieważ chce z quatrro oto fotosy
Madas Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 piekny i oryginalny kolorek a same autko również bardzo ładne gratuluje i udanych modów..
alvaro Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 auto fajnie lata i nawet nie pali dużo - pojeździłem trochę i jestem mile zaskoczony Co do autka to fajny egzemplarz z fajnym wypasem no i "cięższy" o RNS-E
skovroon Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 no ładna "Amreykancka" sztuka:D:D wypasik tez lux:D gratulacje.
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 no środek dodałeś i więcej fotek bardzo ładny w środku czy on ma symbole na fis -ie i zegarach całe białe?? bo nie tak widać na fotce
wosiek Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 fis jest czerwony,nie orientuje się nawet czy byl kolorowy fis w b6
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 przeoczyłem że to czarno-białe zdjęcie sorry, ja jeszcze nie widziałem dlatego byłem w szoku oglądając fotke i myślałem że ktoś poczynił mody w tym kierunku ale przyznam że świetnie to wygląda
_Bartek_ Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Był kolorowy. Autko fajne. Wypas elegancko. Pozazdrościć klapy U.S.
Kasztanek Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 oczywiscie ze w b6 jest kolorowy fis! sam go posiadam i powiem ze jest bardzo przejrzysty
Rekomendowane odpowiedzi