Lutek90 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam tak jak w temacie nie wiem czemu ale mam problem z wykryciem mojego samochodu audi a4 b8 a wiem że jest moduł zamontowany bo poprzedni własciciel się łaczył przy mni i wpisywał kod 1234 bodajże i mu znajdowąło urządzenie na jego telefonie pod nazwą audi coś tam dalej jakieś cyferki mój telefon i samsung s3 jak i nowy s4 nie wykrywa urządzenia gdzie może leżeć problem , moze coś zmieniłem przy zabawie z komputerem kiedyś może coś wyłączyłem przez przypadek proszę o pomoc . jeżdze teraz dużo autem i potrzebuję ten zestaw mieć uruchomiony. chyba że przez przypadke przy zmienianiu oświetlenia wewnętrznego wyciągnięciu lampek i montowaniu ledów może go odłączyłem gdzieś chociaż w to wątpie ale proszę podać mi propozycję gdzie może leżec przyczyna Edytowane 8 Marca 2015 przez Lutek90
udiyane Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Głupie pytanie ale w telefonie (smartfonie) masz zaznaczone 'urządzenie widoczne dla innych w pobliżu"?
udiyane Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Sam próbowałem dzisiaj sparować swój telefon z audi i udało mi się to bez problemu.
Lutek90 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 nie wiem co jest grane , moze poźniej przegladne wtyczkę od modułu czy przypadkiem się nie odpieła bo błędów żadnych w aucie nie ma
orzeszek75 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 witam yyyy mialem taki sam problem i rozwiazalem go w sposob....wszedlem w ustawienia menager aplikacji i wyczyscilem dane bluetooth w telefonie to pomoglo
marcin2403 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Nie wiem czy u Ciebie zadziała, ale czasem urządzenie jest widoczne tylko przez ileś tam sekund (nie pamiętam dokładnie ile) po przekręceniu kluczyka (albo włączeniu radia).
Devix Opublikowano 26 Maja 2019 Opublikowano 26 Maja 2019 Witam Wiem ze odkopuje temat ale u mnie z dnia na dzień przestał wykrywać telefon audi jest z 2008r mi to 2G hight czy są jakieś bezpieczniki do bluetooth, lub gdzie może znajdować się cały moduł ??
Rekomendowane odpowiedzi