Ravu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Panowie. Dla pewności. Język spokojnie można zmienić po włożeniu płytki.
iDybeK Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie. Dla pewności. Język spokojnie można zmienić po włożeniu płytki. nie każdy ma płytę jeszcze mam pytanie - czy da się zmienić lektora w BT? bo ten niemiecki jest wkurzający Edytowane 30 Czerwca 2015 przez iDybeK
pawson89 Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witam. Czy ktoś z forumowiczów,mógłby za niewielką opłatą udostępnić taka płytkę,żebym mógł zmienić język? Jakąś dostałem przy zakupie auta,ale to chyba nie od navi. Pozdrawiam
Pawel - audi Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam troszkę odświeże temat, nie ma nikt takiej płyty żeby zmienić język w bns na angielski???
Ravu Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 14 godzin temu, Pawel - audi napisał: Witam troszkę odświeże temat, nie ma nikt takiej płyty żeby zmienić język w bns na angielski??? Ja mam, ale raczej hektar masz do mnie Poszukaj kogoś z klubu w pobliżu siebie.
smoczoos Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 A czy ktoś ma instrukcję do tego systemu?
Rekomendowane odpowiedzi