andynl Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 O fajnie tu cos ostatnio szał na białasy Gratki i bezawaryjki
jedrekx Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 ładna jest kiedy wpadniesz do Bydgoszczy pokazać?
MakoUSM Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Piękna Gratulacje Oponki masz z profilem 45 na zimę? To zawieszenie też modzone chyba, co?
exportsubripp Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Kolor super mody na plus widzę że nawet listwę w kokpit gość dorezał bo w ogłoszeniu była jeszcze srebrna.jaką listwę ?
main Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 gratulacje, strasznie fajny białas. fajnie pomodzony no ale powodzenia w dalszej zabawie
marcintuchola Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 ładna jest kiedy wpadniesz do Bydgoszczy pokazać? wpadnę tylko nie wiem jeszcze kiedy chciałem w poprzednia niedziele ale dużo kolędowania miałem Piękna Gratulacje Oponki masz z profilem 45 na zimę? To zawieszenie też modzone chyba, co? Tak 235/45 zima, a zawieszenie mam w kodach 1BE a jakie siedzi to nie wiem Kolor super mody na plus widzę że nawet listwę w kokpit gość dorezał bo w ogłoszeniu była jeszcze srebrna.jaką listwę ?Chodziło o dekor w kokpicie.
marcintuchola Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Z chęcią pojechałbym do BT ale u mnie nigdy nie wiadomo jak z robota... Jest telefon i muszę jechać.. Koła letnie juz na aucie ori Rotor 19'' Plus nowe opony Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez marcintuchola
jozek726 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 przelotem ostatnio widziałem Twojego białasa
kivlov Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie haczy Ci oponami o nadkola przy większych dziurach bo widzę, że bardzo nisko siedzi, a felgi 19", ale niski profil jest.
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ładna franca z niezłym wypasem! Gratki!
marcintuchola Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 przelotem ostatnio widziałem Twojego białasa ale chyba swoim autem nie jechales bo zauwazylbym na 100% Nie haczy Ci oponami o nadkola przy większych dziurach bo widzę, że bardzo nisko siedzi, a felgi 19", ale niski profil jest. aż tak nisko nie siedzi, ale nic nie obciera Ładna franca z niezłym wypasem! Gratki!dzieki
jozek726 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Widziałem na parkingu jak stała jak lecialem do BT w czwartek z rana
kivlov Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Świat mały Ja też jestem GCH , ale tego pojazdu CTU jeszcze nie widziałem. Wracając do mojego zapytania to zapewne problematyczne by było zimą, albo na wiejskich terenach.
marcintuchola Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na zimowkach tez nie jest nisko także nie ma tragedii w b7 był problem bo siedziała niżej niż b8 i na progach zwalniających były zgrzyty
edraven Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Widziałem wózek w drodze do Koszalina i z Koszalina bodajże w Bladowie . Kozacka fura! Z daleka widac że forumowy wózek Noga po hamulcu szybki rzut okiem na ramki i wszystko już jasne Ładna gleba, kominy i kolor. Reszty nie zdążyłem obczaić ale widzę teraz po zdjęciach że jest tłusciutko;) Graty zakupu!
marcintuchola Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzieki całkiem możliwe ze widziałeś w Bladowie bo czasami tam bywam. Pozdrawiam Jako ze a6 się sprzedała to dodaje fotkę na pamiątkę Wysłane z mmi
kivlov Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jaka różnica w jeździe? Znajomy ma C6 i chciał kupic B8 nową z salonu i miał okazję zrobić trasę 3000km do Wloch i zrezygnował.
marcintuchola Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A6 mega wygodne auto, a A4 jest wygodne
kivlov Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja właśnie przesiadłem się na Mondeo i skok jest bardzo duży. Chciałem kupić BMW F10, albo Audi A6 C7, ale bede się budował więc chcialem zaoszczędzić trochę pieniędzy, Za trzy lata cos kupie
marcintuchola Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 Podswietlenie klamek + drzwi odpalone:) mała rzecz a cieszy Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi