Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Clean Daily OEM 1.8T 00' | strzelba |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No, tylko szkoda, że od 200 wskazówka paliwa spadała równie szybko, jak wzrastał wskaźnik prędkości :grin: mimo wszystko, pomijając wskazania komputera, spaliła około 9l w trasie.
Będę wracał na spokojnie (o ile mi się uda zapanować nad prawą nogą :D ) i zobaczę jak wtedy to będzie wyglądało.

Szkoda tylko, że stoi na strzeżonym schowana w krzakach i między innymi samochodami. Nie ma szans, żeby ktoś ją zauważył :confused4:

Opublikowano

U mnie chyba licznik trochę przekłamuje bo według niego ADRem wyciągnąłem ponad 220 :P Ale podejrzewam że to przez opony 205/60 zamiast 195/65.

Ja do pracy jadę rano 180 ale 15l gazu na setkę to wtedy norma przy tankowaniu :kox:

Opublikowano

tak, ja mam 17cali 215/45 i pokazuje mi o 4km/h mniej a opcja nr 17 w climatronic infotmuje podczas postoju ze poruszam się z prędkością 1

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

moja poszła 200 na drodze do wro przed naprawami :)

Tapnięte z LG G3

230 też pojedzie :wink:

Opublikowano

1.8adr??wątpię

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

tak, ja mam 17cali 215/45 i pokazuje mi o 4km/h mniej a opcja nr 17 w climatronic infotmuje podczas postoju ze poruszam się z prędkością 1

Tapnięte z LG G3

Gdzie można znaleźć jakiś manual do tych tajnych kodzików z climatronica, bo chciałbym się tym pobawić :D

Opublikowano

1.8adr??wątpię

Tapnięte z LG G3

Spokojnie, prędkosć max nie zalezy tylko od mocy, zalezy od skrzyni a ta jest dłuższa niz w klekocie 110km, sam nie wierzyłem, no ale jednak, mając 190km mocy lecielismy z kumplem na vmax, ja dobiłem do ok 230(4600obr) o wiele wiele szybciej i tak leciałem, a kumpel jak dojechał do mnie tak pojechał szybciej ponad 230km/h właśnie ADRem wyprzedzając mnie

Opublikowano

na serii adr poleciałem te 200 na autostradzie i juz odpuscilem bo auta z lewej i prawej

Tapnięte z LG G3

Tapnięte z LG G3

Gdzie można znaleźć jakiś manual do tych tajnych kodzików z climatronica, bo chciałbym się tym pobawić :D
jak chcesz to moge tobie to nagrać :D

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

Tapnięte z LG G3

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/26-kody-klimatronika/

Opublikowano

Strasznie zazdroszczę koloru nadwozia. Wygląda jednym słowem elegancko.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki. Kolor felg niestety wygląda podobnie. Myślałem, żeby pomazać je na czarno pod kolor dachu i lusterek, ale ciężko mi zrezygnować z Gun Metal'u . Moim zdaniem najlepsza barwa na rolki ;)

Opublikowano

buda ładnie wyglada nie ma co hejtowac, ktos mial dobry pomysl i mysle ze jakas zmiana bylaby na minus, fele zoatawilbym tak jak sa bo ładnie to wygląda :)

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

Dzięki. Kolor felg niestety wygląda podobnie. Myślałem, żeby pomazać je na czarno pod kolor dachu i lusterek, ale ciężko mi zrezygnować z Gun Metal'u . Moim zdaniem najlepsza barwa na rolki ;)

Nie doczytałem nigdzie, dach malowany, czy oklejany?

Opublikowano

malowany

Tapnięte z LG G3

Opublikowano
  • Autor

Nic tu nie jest oklejane. Wszystko malowane. Malowana buda w niestandardowy kolor, lusterka i dach czarne, felgi Gun Metal (wszystko jakaś taka perła czy metalic ciężko stwierdzić bo ja tego nie pryskałem-to trzeba zobaczyć) Antek Ty mi powiedz czy to perła czy co to kierwa jest :D
Z tym hejtowaniem to nie wiem czy nie ma co. Kolor ładny, ale wykonanie kuleje moim zdaniem. Na fotach pięknie, ale jak już trochę się przyjrzeć to w niektórych miejscach wstyd

Opublikowano

Bo jednak fabryka to fabryka. A lakierowanie idealne swoje kosztuje.

Opublikowano

musialbym się przyjrzeć, no ale wiesz ja jestem lakiernikiem proszkowym u nas to całkiem inaczej jest jesli chodzi powiedzmy o uzyskanie połysku czy matu, dach wydaje mi sie ze to poprostu czarny polysk a nie metalik, reszta budy nie ma takiego blasku jak metalik no ale bierz mnie pod poprawke ja maluje całkowicie cos innego, z tego co pamietam kolory typu metalik sa mieszane z brokatem tak jak chodzmy moj kolor green metalic, nigdy sie tym nie interesowalem ale na moim przykladzie w audi i mk3, czy rodzicow passat i bmw wszystko bylo w kolorze xxx metalic i kazdy z brokatem, jak jest ktos tu co ma o tym pojęcie niech sie wypowie bo czytac na wiki to mnie sie nie chce :D

Tapnięte z LG G3

Opublikowano
  • Autor

Coś tam się chyba mieni ona. Nie wiem jak jest malowana, ale chyba jakaś droższa opcja z tym, że ktoś nie dźwignął tematu takiego malowania i nie wyszło idealnie.
W d*pie, pierwsze wrażenie robi :grin:

UP.

Stara bezproblemowo dociągnęła się z powrotem do domu.Jedyny problem jaki się pojawił, to przy wyższych prędkościach wydmuchało mi uszczelkę znad lampy. Po lewej lampa jest źle spasowana i niedokręcona od spodu, przez co jest luz :(

Opublikowano

ale wiesz czemu ktos to na zwykle wkrety i klej robil? czas gonil klient chcial sprawdzić gablote no ta odp... aby sie trzymało... chamstwo

Tapnięte z LG G3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Polatałem dzisiaj kombiakami B5
2.6 V6 ciężko idzie , za to 2.8 V6 mimo, że rozpędza się wolniej niż moja, to już bajka jak się rozbuja. Obie drą ryja jak szalone :banan:
Poza tym 2 dni temu latałem też kombiakiem, ale B7 2.0 TDI 140KM
Leci o wiele lepiej niż 1.8T mimo troszkę mniejszej mocy. NM robią swoje :D ale za to podobno tylko do 210km/h się buja