lord_maciek Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Witam. Przy przymrozkach mam przymarźnięta przednią szybę na wysokości wycieraczek przy podszybiu. Czy są jakieś pochłaniacze wilgoci do aut?
jacek70 Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 To wina wilgoci w środku i brudnej szyby. Umyj szybę dobrym płynem (sprawdza się domowy płyn clin) i parowania powinno zniknąć.
kamil.kania Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 clin najlepszy ;D biały (cytrynowy). umyj wszystkie i jako pracownik myjni polecam robić to częściej niż dopiero po zauważeniu problemów z zamrażaniem/parowaniem. <potem jest ciężka sprawa> chyba że kolega ma umytą i wystepuje problem ?
Toskańczyk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam. Przy przymrozkach mam przymarźnięta przednią szybę na wysokości wycieraczek przy podszybiu. Czy są jakieś pochłaniacze wilgoci do aut? Trochę odświeżę temat, I jak próbowałeś porządnie umyć szyby od środka?, pomogło? u brata w b6 też przymarza, pojadę wymienić mu filtr kabinowy on niech porządnie umyje szyby, popatrzę też czy wody nigdzie nie ma i zobaczymy
lord_maciek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tak siedzą składa że od umycia szyby nie było przymrozków. Ale póki co nie paruje. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi