mszewczyk Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Witam wszystkich forumowiczów, Jako, że auto mam od niedawna i jest to mój pierwszy samochód co chwilę mam jakieś zapytania. Teraz planuje kupić nowe opony na zimę i proszę o radę co byście mi polecili, oczywiście cena ma znaczenie i raczej wolałabym coś niedrogiego ale dobrej jakości rozmiar starych opon 205/55 R16 Czekam na rady, może polecicie mi odrazu jakąś hurtownie/sklem w krakowie lub okolicach.
DarkMind Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 coz... tematow takich bylo od groma, ale chyba niekoniecznie czytales? bo mialbys jakies typy juz przynajmniej ja polecam kolege z forum wojtusania (ma swoj temat w dziale rabaty i promocje) od ktorego i kupisz oponki w dobrej cenie i doradzi dobre oponki niedrogie. na zime zdecydowanie lepiej 195/65/15
wustyle Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 wal do wojtusania, bedziesz zadowolony on Ci wszystko powie, poleci, wylumaczy
mszewczyk Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Tak też zrobię, mam już nr telefonu także przedzwonie do kolegi, widzę, że ma same dobre opinie więc pewnie fachowo doradzi. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi