vega25 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Witam, kolejne z moich pytań informacyjnych . Chcę odrestaurować tunel czy jak go zwą od drążka zmiany biegów oczywiście polift wersja. Jest znacząco i widocznie porysowana. Jakim sposobem najlepiej pozbyć się tej pierwszej warstwy którą na plastiku jest? żeby można było po malować,na kleić materiał typu carbon, czarny mat itd. Jaki sposób będzie najlepszy? Nie estetycznie to wygląda i chce doprowadzić to do ładu.
sebidi Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Kolego wacik i aceton do pazurów schodzi elegancko ta gumka czy co to jest i nie robi krzywdy plastikowi pod spodem
vega25 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 A widzisz kolego dzięki wielkie :-) myślałem nad tym ale wolałem upewnić :-) podziękował :-)
MŁODZIAN Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 ja oklejałem folią carbonową bez czyszczenia i efekt dużo lepszy bo już nie mogłem na to patrzeć
Path Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Ja tego jeszcze nie robiłem, ale najlepiej jak sobie "wypożyczysz" z chomikuj książkę pt. " Sam naprawiam Audi A4 B5 " - tam na bank znajdziesz
Rekomendowane odpowiedzi