tomekhxc Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 bo samo usunięcie troche kosztujeflaszkę ?Hmm może to głupie pytanie, ale po kija DP skoro można to elegancko pospawać ? W którą stronę by nie patrzeć wychodzi taniej a i „fabryczna imitacja” się przyda. pokaż mi kogoś kto za flache usunie ci sonde z ecu ? pospawac czyli co wyciągasz sonde i zaspawasz dziure i po problemie tak
marcin4x4 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) No chyba nie bardzo, pusta pucha w BP nie zda egzaminu.. chociaż kto co lubi. 1,8T To nie jest napęd atomowy (może z pominięciem boostera) Edytowane 26 Marca 2015 przez marcin4x4
paweldajek Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam. Czy ktoś może miał taki problem?W moim audi został wystukany katalizator tak że została tylko jego obudowa. Chciałem wyłączyć drugą sondę ale od 2 miesięcy jazdy nie wyskakuje żaden błąd katalizatora ani sondy. Czym to może być spowodowane? Uszkodzeniem sondy?
przem8 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Prędzej tym, że już to ktoś zrobił wcześniej.
paweldajek Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tu jest problem bo wcześniej ten błąd wyskakiwał. A gdy znikł dobrałem się do kata.
paweldajek Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nie wiem jaki to może mieć związek ale po wymianie przeplywki i przepustnicy dopiero błąd wrócił. Teraz pytanie lepiej wstawić strumienice czy rurke ? Bo jak narazie jest dziwny dźwięk. Czy na rurce też tak będzie ?
bartez80 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Kup DP i po problemie ,do tego usuń druga sondę w sofcie i bledow nie będzie . Downpipe Audi A6,A4 B5-B6,Passat B5 ,Superb | Facebook M.FACEBOOK.COM Na sprzedaż downpipe 2,75" ,własnej produkcji, wraz z... Edytowane 13 Czerwca 2020 przez bartez80
paweldajek Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Okej tak zrobie tak myślałem że jak sama puszka zostanie będzie problem.
Rekomendowane odpowiedzi