amis Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Witam, mam następujące pytanie , czy felgi które mam zamiar kupić będą pasować bez problemów do mojej A4 B5, Felgi pochodzą z Audi S4 prawdopodobnie model B6. Parametry to 17" 5x112 7,5J ET43. Profil niski, nie wiecej jak 50. Chodzi o to, czy nie będą obcierać przy skręcaniu itd. Druga sprawa to, to że mam zakupiony już zestaw sprężyn obniżających o 40 mm. Czy takie obniżenie nie doprowadzi do ocierania nadkoli i innych podzespołów? dodam, że amortyzatory mam w bdb. stanie (praktycznie nowe). Poniżej zdjęcie Pozdrawiam
robitl Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 wszystko ok, jeszcze jakieś dystanse z czasem dołożysz i będzie fajnie
amis Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Opublikowano 20 Marca 2015 wszystko ok, jeszcze jakieś dystanse z czasem dołożysz i będzie fajnie Sorry, za dośc laickie pytanie, czy do montażu takich felg, potrzebuję jakichś specjalnych szpilek ? Czy mogę zastosować te, które mam obecnie przy felgach stalowych ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi