Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prosze zerknąc na logi samochód 120km/h wiecej nie chce jechac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktoś sprawdzic porządnie moje ligi i powiedzic co i jak bo od tygodnia nie mogę uzyskac odpowiedzi :D Moje auto nie chce jechac więcej jak 120 skazówka dochodzi 120 i konic czuc jak by mu ktoś coś zablokował Sprawdziłem wężyki wszystko jest ok szczelne mam bląd na komputerze błąd-575 ciśnienie w przewodzie dolotowym różnica dorególowania

Kolega mi mówił że zaworek n75 mógł zdechnąc ale to nie jest pewne a nie chce wyrzucac kasy w błoto mam nadzieję ze może ktoś z kolegów mi coś pomoże czy doradzi mam ligi z kanału 003 i 011

pozdro

http://vaglog.pl/log_208951.html

Opublikowano

Uzupełnij profil o jaki silnik chodzi oznaczenie moc cokolwiek

Opublikowano

kolego mam taki sam problem w6 c5 z silnkiem 1.9tdi 110km ten sam błąd, ta sama prędkość. Wczoraj podmieniłem przepływomierz i bez zmian dzisiaj zmienię zaworek n75 oraz sprawdzę wężyki ;))

Opublikowano
  • Autor

kod silnika 1z 90 km

u mnie wężyki są ok

Opublikowano

To podmien n75 u ciebie nie ma zmiennej geometri w turbo

Opublikowano
  • Autor

nie mam skąd

Opublikowano

zrob test czy ten zaworek wogole cyka. jak nie to masz podpowiedz. odepnij wezyk od gruszki i zaslep. przejedz sie. powinien ciagnac jak glupi a pozniej przeladowac. jak tak bedzie to n75 do wymiany

Opublikowano

Ja u siebie wymieniłem n75 i nie pomogło jutro postaram się wrzucić logi chyba ze ten zaworek też walniety ale wątpię.

Opublikowano

Ja u siebie wymieniłem n75 i nie pomogło jutro postaram się wrzucić logi chyba ze ten zaworek też walniety ale wątpię.

u ciebie mogła sie gruszka zaciąć jak zawór wymieniałeś i sprawdzałeś weżyki, weź jakieś kombinerki złap za cięgno gruszki i spróbuj rozruszać skok cięgna mniej wiecej 1,5cm jeszcze jak robisz bs11 to bedziesz widział jak sztanga sie rusza jak nie to grucha do wymiany:)

nie mam skąd

jak nie masz z kąd to wypnij weże z n75 i podłącz gruszke z turbo razem jak nie przełąduje to masz n75 do wymiany, połacz tylko do testów nie jezdzij tak przypadkiem cały czas:)

jak cos to n75 da sie reanimowac:)

Opublikowano
  • Autor

u mnie nie ma żadnej gruszki chyba :) bynajmniej nie zauważyłem :D koledzy zrozumcie mnie to mój pierwszy TDI dopiero się ucze :)

Opublikowano
  • Autor

A jak dokładnie podłączyc tą gruszke z turbo? bo nie ogarniam

niebieski i czerwony złączyc razem?

Opublikowano

tak wogle jesli masz kolorowe weże to masz je do wymiany bo są orginalne, są stare i sparciałe 1m weza kosztuje 7zł wiec dla świętego spokoju wymień.

wyciągacz wężyk z turbo i gruszki bierzesz wężyk o długości 15cm i podłączasz nic trudnego;)

Jeśli masz złączke to mozesz zmostkowac

Edytowane przez baca2309

Opublikowano
  • Autor

złączke jakąś ogarne to mam odłączyc czerwony i niebieski od n75 i zmostkowac? i jak bd miał moc to n75 do wymiany tak mam to rozumiec?

Opublikowano

tak, turbo nie bd ładowało do końca ale też nie powinno przeładować :) i wymień wężyki!

Opublikowano

logów niestety nie mam bo mi się usuneły.... coś mam z vagiem wywala mi błąd po wejściu w bassic settings..... Wyskauje mi ciągle błąd 575 nie mogę go usunąć bo odrazu powraca.