Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki za życzenia :> na spocie oczywiście coś postawie :naughty:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szukamy auta dla mata

Opublikowano

szukamy auta dla mata

a konkretnie czego szuka ? :)

Opublikowano

koledzy z DT sprawdzicie mi to auto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11582236

cos tania jak na moje . nie kojarzę tego furacza wogole
Opublikowano

Bede w najblizszym czasie sprzedawal swoja a4 i zastanawiam sie nad czyms wiekszym a mianowicie mam na celu a6 99/00 2,5 tdi lub alfa 166 01 /02 2.4jtd co o tym myslicie?

Opublikowano

Alfe sobie daruj :)

Opublikowano

alfa raczej :thumbdown: po pierwsze nie widzę ci w tym aucie a po drugie to mam dwóch funfli co maja alfy i mówią ze z alfami jak z babami maja swoje humory wiec raczej a6 ale podobno 2.5 awaryjne ale to podobnie jak z alfami zależy na co trafisz :)

Opublikowano

nie dasz sobie rady ani z jednym ani z drugim , lepiej a6 1,9tdi i ew.chip bo w 2,5 koszty Cie zjedzą nie mowiac juz o alfie

Opublikowano

Mat jeśli chodzi o Audi z DT to coś na jej temat wiem, nie pamiętam z jakiego kraju ona jest, ale chyba z Włoch, sprzedaje to gość, który ma pomoc drogową i przy okazji jeżdżą po samochody i handlują, ten egzemplarz był u mnie na serwisie 4 dni jakiś miesiąc temu bo uważali, że hamulce im zamarzły i coś nie chodzą, po tym czasie nic się nie zmieniło i o ile dobrze pamiętam mój mechanik stwierdził, że padnięte servo, ale mieli to już we własnym zakresie naprawić i wzięli od nas auto, oglądałem ją trochę to w złym stanie nie była, pamiętam, że nie miała elektryki z tyłu i brakowało plastiku na akumulator w komorze silnika, a to co w aukcji piszą, że jest możliwość sprawdzenia w stacji diagnostycznej to na pewno będzie to u mnie bo wszystkie przeglądy robią u nas, więc jak coś to zawsze możesz do nich podjechać potem do nas i będziesz wiedział co i jak ...[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 18:29_________________________________________________

nie dasz sobie rady ani z jednym ani z drugim , lepiej a6 1,9tdi i ew.chip bo w 2,5 koszty Cie zjedzą nie mowiac juz o alfie

żadko się z przedmówcą zgadzam hehe :polew: ale prawdę głosi
Opublikowano

Mam pytanie, znacie kogoś w okolicach Tarnowa, Krakowa, kto zrobi fachowo polerkę felg, w cenie do 400zł, Felgi to MAM8 :good:

Opublikowano

Mat jeśli chodzi o Audi z DT to coś na jej temat wiem, nie pamiętam z jakiego kraju ona jest, ale chyba z Włoch, sprzedaje to gość, który ma pomoc drogową i przy okazji jeżdżą po samochody i handlują, ten egzemplarz był u mnie na serwisie 4 dni jakiś miesiąc temu bo uważali, że hamulce im zamarzły i coś nie chodzą, po tym czasie nic się nie zmieniło i o ile dobrze pamiętam mój mechanik stwierdził, że padnięte servo, ale mieli to już we własnym zakresie naprawić i wzięli od nas auto, oglądałem ją trochę to w złym stanie nie była, pamiętam, że nie miała elektryki z tyłu i brakowało plastiku na akumulator w komorze silnika, a to co w aukcji piszą, że jest możliwość sprawdzenia w stacji diagnostycznej to na pewno będzie to u mnie bo wszystkie przeglądy robią u nas, więc jak coś to zawsze możesz do nich podjechać potem do nas i będziesz wiedział co i jak ...[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 18:29_________________________________________________

żadko się z przedmówcą zgadzam hehe :polew: ale prawdę głosi

dzieki norbi w sobote chyba pojade zerknąć na nią
Opublikowano

mat a4 szukaj czegos drozszego. W tych pieniadzach tylko padliny beda.. :gwizdanie:

Opublikowano

mat a4 szukaj czegos drozszego. W tych pieniadzach tylko padliny beda.. :gwizdanie:

a może to rodzynek jest :decayed:

Opublikowano

Hmmmmmmm...czytalem wsumie o tych alfach i nie sa takie drogie w eksploatacji. Z tymi autami to tak wlasnie jest ze pewne tylko z salonua uzywke to zalezy jak Ci sie uda. W moja a4 wlozylem przez 3 lata ok 15 tys a inni przykladowo 5 . Alfa kusi wyposazeniem :) A a6 no to wiadomo 0000 tylko jesli chodzi o ten silnik 1.9 to straszny mul w a6 ciekawe jak by potratowal chip-tylko znowu musi byc silnik zdrowy ..

Opublikowano

No dobra nie musze kupowac alfy ale dlaczego nie ? Jakies konkrety ?

Opublikowano

Jak trafisz na zadbana to ok, świetnie się jeździ, ale jak ktoś wcześniej o nią nie dbał to psuje się na potęgę a naprawa wcale nie jest taka tania. Zawieszenie też lubi padać a części są stosunkowo drogie.

Panowie kiedy jakiś spot, bo chciałem się dopytać o parę rzeczy odnośnie mojego samochodu,

a tak przy okazji, którego gaziarza z okolicy polecacie? :naughty:

Opublikowano

Tylko czakram na tuchowskiej ;]