Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja bym lifta szukał i tyle

jakiego lifta? b5?

Pewnie tak ale tak szczerze mowiac patrze na te zagranmiczne stronki np mobile.de czy autoscout24 w poszukiwaniu a6 i totalna lipa ;/ na allegro sa duzo ciekawsze opcje.

Taaa.. Na allegro lepsze fury niz na mobile.. A myslisz ze skad one sa..? Maly przekrecik i juz :)

Ale oplacalo by im sie montowac skore czy navi ?:) Wiem ze na allegro jest pelno niemcow ale widocznie maja lepsze dojscia do tych aut skoro jeszcxze na tym zarabiaja

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrze, ze tak myslisz :good::wink4:

Opublikowano

tak lifta jak nie masz na b6 to tylko lift najlepsza b5 wszytsko poprawione koncówka produkcji 20-23 tys zł

Opublikowano
:no: nie kupuj b5 lifta coś innego może e46 po lifcie na CR 150km :decayed:
Opublikowano

tak lifta jak nie masz na b6 to tylko lift najlepsza b5 wszytsko poprawione koncówka produkcji 20-23 tys zł

No napewno za ta kase bym mial wypasiona b5 ale ja chce cos wiekszego - wygodniejszego :) A mam jeszcze pytanie...nie orientujecie sie jak wyglada przerobka osobowki na dostawczy ? Najlepiej fikcyjna i jakie koszta ?;][br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:54_________________________________________________Kumepl moj sciaga bite auta z wloch ...podeslal mi dzis cus takiego : http://www.subito.it/audi-a4-incidentata-campobasso-9763295.htm

Opublikowano

Kumepl moj sciaga bite auta z wloch ...podeslal mi dzis cus takiego : http://www.subito.it/audi-a4-incidentata-campobasso-9763295.htm

kolorek ladny, z tylu prawdopodobnie bedzie do wymiany oś bo coś to koło krzywo stoi, z przodu z opisu wynika ze motorownia ok poza chlodnica i wentylatorem, nie orientuje sie ile wyjda czesci + robocizna, ale cena dobra, wyposazenie podstawowe, ale oczywiscie pisza ze full, brak xenonow bo widze ze regulator wysokosci swiatel jest w srodku

Opublikowano

norbi co ty koledze pieprzysz głupoty koszty naprawy jak szacuje niewiem czy by sie w 10 zmiescił przodu niema

podłuznice dostały na pewno auto juz ma 4 slady tył to wtsawiania, bzdura auto tylko na czesci ,bezpieczne juz ono nigdy nie bedzie sie toczyło

i juz ma 20 rej oplaty przytachanie z 2 tys i napewno cos jeszcze i jezdzi rozwalonym rtyplem za 25 tys

Opublikowano

no prawda czaki ale widzi co kupuje i zawsze to duzo taniej niz prawdopodobnie bezwypadkowe a4 z tego roku, a ze po konkretnym strzale to juz inna bajka ...

Opublikowano

Panowie (szkoda ze nie Panie :tongue4: ) dawno spota nie było wiec wychodzę z inicjatywa i proponuje datą 20 marzec :decayed: co wy ludziska na to :mysli:

Opublikowano

Juz sam nie wiem czy nie wolalbym wlasnie kupic bitego samochodu bo tak jak pisze norbi masz pewniejsze co faktycznie bylo zjebane ;/ A spot ...w tym tyg mam duzo wolnego ale pogoda do bani mroznooo

Opublikowano

Zastanawiajcie sie. Mnie i tak nie bedzie :decayed:

Opublikowano

Panowie a tak zapytam, FIS ogólnie podzielony jest na 4 części, 1 część od góry pokazuje mi rezerwę(bo tylko ją widziałem) oraz powinna? pokazywać informacje w wyświetlacza radia, niestety u mnie tak się nie dzieje czy jest to spowodowane tym, że posiadam niefabryczne radio? Da się to jakoś zmienić?

Opublikowano

Panowie a tak zapytam, FIS ogólnie podzielony jest na 4 części, 1 część od góry pokazuje mi rezerwę(bo tylko ją widziałem) oraz powinna? pokazywać informacje w wyświetlacza radia, niestety u mnie tak się nie dzieje czy jest to spowodowane tym, że posiadam niefabryczne radio? Da się to jakoś zmienić?

tak najlepiej wymienić na oryginał albo od razu rns-a :naughty:

Opublikowano

RNS-A? Rozwiń jeśli możesz(jestem zielony w temacie audi o skodzie wiem więcej) :wallbash:

Destiny007 czy to ciebie widziałem w piątek przy PKS (nie wiem jak się to skrzyżowanie nazywa) około godziny 21.30-22?

Opublikowano

eee... raczej za drogi interes dla mnie, myślę o concert chyba dobrze napisałem, albo o symphony, jednak wolałbym concert bo ta półeczką pod spodem dość przydatna jest:) (składowanie pod nią CD itd)

Strasznie długo się zmawiacie na mini spota :shocked:

http://allegro.pl/item949264459_pioneer_deh_2200ub_2220ub_2200ubb_tania_wysylka.html myślę też o takim radiu:)

Opublikowano

a poco ci ci jakis smieszny pinier , jak fabryczne sa swietne co do spota 20 marzec? moze tak za rok odrazu a moze w piateczek ?? co????co wy na to piatek 18

Opublikowano

Ja bym się chętnie zjawił zobaczyć co inny posiadają :) a tak w ogóle to nie mam oryginalnego radia tylko jakiegoś śmiesznego sony(jeden z tańszych modeli) po prostu wg. mnie szpeci mi autko :thumbdown:

Opublikowano

Ustalcie i zmienie date :wink4: