czaki22 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 No to myslcie cos . Organizujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Teraz zimno chyba tylko jakiś parking galerii ale do świąt będzie ciężko o miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Siemka, niedawno dołączyłem do forum, jestem chętny na jakiś spot w Tarnowie. Teraz faktycznie może być słabo bo pogoda... ale może uda się na jakimś prakingu w galerii, lub pomyśleć o tym po zimie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Mi może udałoby się jeszcze kolegę namówić bo też ma a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 a umawiajcie ja nie mam czasu na organizowanie spotów w Tarnowie jakies 7 lat temu było nas po 15 na spocikach co tydzien prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 23 godziny temu, czaki22 napisał: a umawiajcie ja nie mam czasu na organizowanie spotów w Tarnowie jakies 7 lat temu było nas po 15 na spocikach co tydzien prawie fajna sprawa w takim razie szkoda że troszkę umarło. Ale można pomyśleć o reaktywacji Od czegoś trzeba zacząć, to może przyszła sobota czyli 2 grudnia lub następna 9 grudnia godz. 14.00. Galeria do dogadania. Prośba żeby każdy kto jest zainteresowany się wypowiedział czy da radę. To może spróbujmy ogarnąć, zacznę od siebie: 1 . Ja: 2 grudnia, 9 grudnia - mi to obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Na fb audi spot tarnow mozna tez pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 2 godziny temu, czaki22 napisał: Na fb audi spot tarnow mozna tez pisac Trzeba mieć fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) No to 2 grudnia akurat mam wyjazd i mnie nie będzie w Tarnowie, a co do 9 to jeszcze nie wiem, muszę przyznać że mocno ogranicza mnie praca gdyż pracuje często w weekendy a nie mam jeszcze grafiku na grudzień. W sumie to jeszcze mogę mieć nockę a wtedy bym się pojawił . Na razie to rozmowa o wietrze, będę miał grafik jutro czy po jutrze to dam znać. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Dopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ja 2 grudnia tez na wyjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 no to po spocie hahahahhahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) x Edytowane 20 Grudnia 2022 przez kolo-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 To szukamy dalej 9 grudnia godz. mniej więcej 16:30 1. qruku 2. kolo-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ja 9 mogę, do pracy na 21:45 jadę więc na trochę zawitam a 12 wolne więc bez przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 9 grudnia godz. mniej więcej 16:30 1. qruku 2. kolo-74 3. Dopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 19 godzin temu, ClNEK napisał: Ja tez No i fajnie 9 grudnia godz. mniej więcej 16:30 1. qruku 2. kolo-74 3. Dopa 4. ClNEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) x Edytowane 20 Grudnia 2022 przez kolo-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 5 minut temu, kolo-74 napisał: Witam Mnie pasuje , a gdzie to będzie? Miejsce jakieś jeszcze dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi