Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Na listopad jest zapowiedziane pare ciekawych premier, AC III, COD nowy, little big planet II a w październiku MOH Jarko AC II jest grą duuuuużo lepszą niż jedynka, co do sterowania to nic się nie zmienia ale nie wiem co Cię drażni
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 COD nowy to na bank bedzie crap
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ja to CODy i MOHy jako gierki na jeden weekend traktuje, siadam i przechodzę ot taki relaksik
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 czym sie różni tekken 6 platinum i zwykły? pltinum jest tańszy a niczym sie nie różni
jarko Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Jarko AC II jest grą duuuuużo lepszą niż jedynka, co do sterowania to nic się nie zmienia ale nie wiem co Cię drażni Zdupcasz na maxa przez miasto bo Cię liho goni a tu nagle nie wiadomo po co kolo Ci siada ot tak Sobie na ławeczce Me doświadczenie nie jest zbyt wielkie, ale odniosłem wrażenie że przy przeskokach, wspinaczkach itp. znacznie lepiej było w GoWIII. Jakoś tak to inteligentniej robił, wiedział o co mi chodzi Takie tam pierdoły
SebaMC Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 cod bedzie wymiatal Cod wymiatał, wymiata i długo długo będzie wymiatał :gwizdanie:
SebaMC Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tak... Modern Warfare I i II. No...te można pominąć, bo akurat w te nie grałem, ale reszta jest bardzo dobra. Pamiętam czasy gimnazjum i CoD2 multi po lanie
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Tak... Modern Warfare I i II. No...te można pominąć, bo akurat w te nie grałem, ale reszta jest bardzo dobra. Pamiętam czasy gimnazjum i CoD2 multi po lanie O kurfa... jak nie grales w MW I i II to nie znasz dobrego COD. Reszta to gnoj dla dzieciakow.
SebaMC Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No raczej nie CoD2 i '5' są naprawde dobre (dwójka multi/5 single) w MWI grałem ale tylko single, o II słyszałem bardzo dużo, można by powiedzieć, że za dużo
Reniu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 F1 2010 Team Radio Gameplay Trailer HD F1 2010 Codemaster Vs F1 Real Monaco 2008 Rain
manny90 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Czekałem na F1 i TDU:2. TD się w czasie odsunął, a wiadomo co z F1? Z tego co pamiętam ma być 24.09
Flyer Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Jak nie zj***ą tematu będzie ogień raczej nie zjebia... czytalem wstepne wrazenia po grze i byly bardzo pozytywne.
SebaMC Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Nom, zapowiada się obiecująco. I oby tak zostało, bo za nie długo kupuje Momo Logitech'a
manny90 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Nom, zapowiada się obiecująco. I oby tak zostało, bo za nie długo kupuje Momo Logitech'a Kiedyś przymierzałem się do zakupu G Racing, ostatecznie olałem sprawę...
Reniu Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Ciekawostka :gwizdanie: http://gamecorner.pl/gamecorner/1,98475,8332590,Zostan_kierowca_F1_dzieki_wirtualnej_akademii_Ferrari.html
Rekomendowane odpowiedzi