Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grał ktos w tekkena 6?

A no grałem. Dla mnie fajne na kilka minut, później straszna nuda...

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie ma to jak KILLZONE 2 :decayed: z racji tego że konsole mam od niedawna to dopiero teraz gram w to cudo :notworthy:

Opublikowano

Ja ostatnio odgrzebałem Amigę CD32, ale jestem na etapie kompletowania pada, bo mi brakuje :naughty:

Sprzęcior do tv już podłączony.

A na pececie ostatnimi dniami pogrywam w Machinarium.

Opublikowano

A ja ostatnio pogrywam w Alan Wake. Klimat jest niesamowity :good:

Opublikowano
  • Autor

A ja ostatnio pogrywam w Alan Wake. Klimat jest niesamowity :good:

zgadza sie :) mega gra.

Opublikowano

Ile macie platynek ?

Ja niby jestem poważnym :polew: graczem ale nie mam ani jednej choć jestem blisko zdobycia w kilku grach.

W sumie PS3 mam stosunkowo krótko, choć graczem jestem od maleńkości a grało sie na przeróżnych cudach.

Opublikowano

Ile macie platynek ?

Ja niby jestem poważnym :polew: graczem ale nie mam ani jednej choć jestem blisko zdobycia w kilku grach.

W sumie PS3 mam stosunkowo krótko, choć graczem jestem od maleńkości a grało sie na przeróżnych cudach.

36 sztuk

Opublikowano

36 sztuk

no nieźle :)

Opublikowano

Ile macie platynek ?

36 sztuk

Ta 36.. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 11:26_________________________________________________

36 sztuk

no nieźle :)

Platyna to ciężki orzech :decayed:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 11:27_________________________________________________

Coś się to słabo odświeża :disgust::mysli:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 11:28_________________________________________________BTW - Polecam pograć w Gods Of War III -- fajna sieka :evil: Świetny scenariusz, ekstra klimat, ogólnie +

Opublikowano

Nosfer to platynka wpadnie co ?? :cool1:

ja mam narazie 2 platynki i teraz próbuje tej jednej z najtrudniejszych KILLZONE 2, poziom elite to jest hardcore szczególnie ostatnia misja

Opublikowano

Dzięki, za info, wysłałem PW do Nosfera, powinien dodać móje konto PSN. A jeśli chodzi o to odświeżanie, to trzeba na PS3 po zakonczeniu gry wejść na swój profil - wtedy sie odświeży i zapisze na serwer. A ta ikonka żeby sie odświezyła na forum to trzeba sie zalogować na pl.playstation.com/ i wcisnąć "Odśwież moje szczegóły konta PSN"

Wtedy jest wszystko na bierząco zczytuje z serwera.

Opublikowano

nie ma to jak KILLZONE 2 :decayed: z racji tego że konsole mam od niedawna to dopiero teraz gram w to cudo :notworthy:

zagraj w Gears of War 1/2 - dopiero zobaczysz cudo :good::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Właśnie widzę - non-stop On-line :P

Gra jest mega :good:

zagraj w Gears of War 1/2 - dopiero zobaczysz cudo :good::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

A ten zawsze znajdzie lepszą grę.. GOF to zupełnie inna gra .. nawet nie FPS :naughty:

Opublikowano

Właśnie widzę - non-stop On-line :P

Gra jest mega :good:

A ten zawsze znajdzie lepszą grę.. GOF to zupełnie inna gra .. nawet nie FPS :naughty:

ale mi chodziło o wygląd :wink4:

Opublikowano

Killzonowi nie można nic zażucić pod tym względem - GOF również kox :cool1:

Opublikowano

Killzonowi nie można nic zażucić

nie podeszła mi , wolałem pierwszą część , moze dlatego że długo/duzo/wsamychsuperlatywach pisali o niej a wyszło moim zdaniem średnio , nie na tyle ile było gadane :thumbdown:

Opublikowano

grałem nawet mam gdzieś jeszcze ori płytki :decayed: też jest rewelka

Opublikowano

grałem nawet mam gdzieś jeszcze ori płytki :decayed: też jest rewelka

Chyba, że w GOWa 2 zaczynasz grać na necie to potrafi nieźle wku*wić, ale mimo to jest to gra która najczęściej odpalam na konsoli :decayed: