Opublikowano 1 Października 201114 l Autor na konsolach grafika bez szalu, czego sie w sumie spodziewalem gra sie bardzo dobrze, ale jak to w becie - duzo bugów. przecież grafy juz nie poprawia bo na X-a to juz szczyt możliwości konsoli a na PS3 nikt nie potrafi tego zrobić ano... juz czas dla nowej generacji konsol wczoraj z kumplem pogralismy w multi BF3 i powiem, ze graficznie jest zupelnie bez szalu. na PS3 jest lepsze swiatlo, ale nic poza tym. dzwiek jest genialny, ale graficznie to juz niestety prawie to samo co BC2.
Opublikowano 1 Października 201114 l http://www.euro.com.pl/artykuly/wszystkie/artykul-battlefield-3-z-dodatkami.bhtml?link=ban-250x100&gclid=CJeBh5O0yKsCFQUYzQodNzRB0w Na PS3 można też ściągnąć betę wersję?
Opublikowano 2 Października 201114 l Ok zassysam na pc najpierw, beta jak beta ale się przekonamy http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta Wszystko fajnie ale nie wiedziałem że nie odpalę go na windowsie xp dlatego trzeba się przestawić na 7kę http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/5419,Battlefield_3_nie_dla_uzytkownik%C3%B3w.aspx Zainstalowane na PS3 czas na testy [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:38_________________________________________________http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=9909&ii=9909&ba=add&afid=1088602
Opublikowano 3 Października 201114 l Autor hyhy, a mial byc ostatni AC http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10402230,Assassin_s_Creed__historia_Desmonda_skonczy_sie_za.html
Opublikowano 3 Października 201114 l Ja od wczoraj pogrywam w Driver:San Francisco. Całkiem przyjemna gierka, coś jakby GTA ale z naciskiem na jazdę (zresztą i tak nie można wychodzić z auta), ładna grafika i modele samochodów, sporo misji i zadań pobocznych, więc nudzić się nie można :> Model jazdy typowo zręcznościowy, dokładnie taki jak w starych Driverach :> czasem potrafi wkurzyć, bo auta zbyt łatwo wpadają w poślizg i palą gumę co czasem przeszkadza w pościgu lub wyścigu. Kilka nowych i ciekawych rozwiązań - np shift, który pozwala "w biegu" przesiadać się do innych aut. Podsumowując - jak ktoś lubił Drivery (1 i 2, bo reszta to chłam), to będzie zadowolony bo to powrót do korzeni :> A jeśli ktoś nigdy nie miał styczności z tą serią ale lubi widowiskowe pościgi, fajne fury i wartką akcję - też powinien zagrać.
Opublikowano 4 Października 201114 l Ile może być warty Xbox 360 z dyskiem 60GB ? Jest do tego tylko 1 pad bez żadnego kabla i zasilacz. W robocie przynieśli z przepadku mienia Ktoś piracił i mu kominiary wpadły na chatę. Będzie do kupienia ale jeszcze nie znam ceny. Ile to może być warte mniej wiecej?
Opublikowano 4 Października 201114 l Ile może być warty Xbox 360 z dyskiem 60GB ? Jest do tego tylko 1 pad bez żadnego kabla i zasilacz. W robocie przynieśli z przepadku mienia Ktoś piracił i mu kominiary wpadły na chatę. Będzie do kupienia ale jeszcze nie znam ceny. Ile to może być warte mniej wiecej? zostaw sobie , pograsz w końcu na porządnym sprzęcie :gwizdanie:
Opublikowano 4 Października 201114 l za***isty trailer Jutro światowa premiera, nie mogę się doczekać recenzji :>
Opublikowano 4 Października 201114 l Autor za***isty trailer Jutro światowa premiera, nie mogę się doczekać recenzji :> ja wczoraj chwilke testowalem demo... jest naprawde zacnie.
Opublikowano 4 Października 201114 l Ile może być warty Xbox 360 z dyskiem 60GB ? Jest do tego tylko 1 pad bez żadnego kabla i zasilacz. W robocie przynieśli z przepadku mienia Ktoś piracił i mu kominiary wpadły na chatę. Będzie do kupienia ale jeszcze nie znam ceny. Ile to może być warte mniej wiecej? zostaw sobie , pograsz w końcu na porządnym sprzęcie :gwizdanie: Ale chodzi o to że jakoś to trzeba wycenić.
Opublikowano 4 Października 201114 l Autor zalezy co to za konsola, jesli hdd 60gb to pewnie juz Jasper - allegro prawde Ci powie po ile chodza uzywki, jesli nie zbanowana to 300-500, w koncu to uzywany paroletni sprzet. Juz jest nowa generacja xboxa na rynku.
Opublikowano 5 Października 201114 l Acha czyli nie wiedomo czy zbanowana to można wycenić rzeczywiście na niecałe 200zł. Dzięki
Opublikowano 5 Października 201114 l Acha czyli nie wiedomo czy zbanowana to można wycenić rzeczywiście na niecałe 200zł. Dzięki podepnij ja do Tv to bedziesz wiedział czy zbanowana czy nie
Opublikowano 5 Października 201114 l Potrzebuję jakiegoś tytułu który bardzo mocno obciąża kartę graficzną - do testów. Na razie testuję na Crysis 2 znacie coś co ma podobne lub większe wymagania odnośnie grafiki. Nie chodzi mi o programy obciążające typu kobustor itp. ale o gierki z grafiką na bardzo wysokim poziomie.
Opublikowano 5 Października 201114 l Homefront lub Operation Flaschpoint Red Riwer te mają większe od Crysisa2 [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 16:26_________________________________________________a jeszcze Batlefielda3 patrzyłeś?A co tak testujesz?
Opublikowano 5 Października 201114 l Acha czyli nie wiedomo czy zbanowana to można wycenić rzeczywiście na niecałe 200zł. Dzięki podepnij ja do Tv to bedziesz wiedział czy zbanowana czy nie Póki co musi poleżeć i nabrać mocy prawnej Ale po czym poznam czy zbanowana ?