Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niestety ale odkad zagralem w forze to na nfsa nie moge patrzec... ten model jazdy... :thumbdown: teraz sobie pogrywam w halo 4 :wink:

Model jazdy jest super w Rivals ale to typowa arkadówka więc sterowanie zupełnie inne ... forze możesz porównywać do Gran Turismo a nie NFS-a

ja wiem ze tych gier nie da sie porównac... ale kiedys kiedys gralem w nfs-y i mi sie podobały. odkad zagralem w forze 2 na x360, to kolejne nfsy niestety juz nie były dla mnie do grania - shifta jakos przemeczylem ale np. hot pursuit, the run czy most wanted nie zdzierzyłem. a widze po filmiku ze tu jest to samo - full pisda w zakrecie i nitro :kwasny: gdyby było bardziej w stylu forzy horizon.....

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
niestety ale odkad zagralem w forze to na nfsa nie moge patrzec... ten model jazdy... :thumbdown: teraz sobie pogrywam w halo 4 :wink:

Model jazdy jest super w Rivals ale to typowa arkadówka więc sterowanie zupełnie inne ... forze możesz porównywać do Gran Turismo a nie NFS-a

ja wiem ze tych gier nie da sie porównac... ale kiedys kiedys gralem w nfs-y i mi sie podobały. odkad zagralem w forze 2 na x360, to kolejne nfsy niestety juz nie były dla mnie do grania - shifta jakos przemeczylem ale np. hot pursuit, the run czy most wanted nie zdzierzyłem. a widze po filmiku ze tu jest to samo - full pisda w zakrecie i nitro :kwasny: gdyby było bardziej w stylu forzy horizon.....

Wczoraj u qmpla miałem okazje chwile pograć w nowego nfs-a i moim zdaniem kicha, i jak bym miał wydać 200zł za gre to bym się mocno wqr*** :facepalm: Ostatni NFS w którego jeszcze czasami pogram i który mnie wciągnął to Porsche Unleashed, powinni powtórzyć tą gre w lepszej jakości, z delikatnie poprawionym sterowaniem, choć tu ten typ mi pasował :kox:

Opublikowano

Dla mnie najlepszy NFS to pierwsza wersja Most Wanted :jerk:

Opublikowano
Dla mnie najlepszy NFS to pierwsza wersja Most Wanted :jerk:

A dla mnie NFS:Porshe ;) szkoda ze nia ma nfs audi...

Opublikowano

nfs porsche faktycznie był najlepszy :) na piecu przeszedłem chyba z 10 razy. a co do fizyki jazdy to jedyny minus ze najmniejszy uslizg tylnej osi oznaczał koniec jazdy na scianie jakiejś, nie dalo sie przydriftowac w zakrecie :decayed:

Opublikowano

Zgadza sie ;D ale jak na tamte czasy to gra byla mega. Ile bym dal za taka wersje z lepsza grafika i pod znakoem Audi. Ale raczej na to sie nie zanosi. W piatek juz premiera ps4, ciekawy weekend sie zapowiada.

Opublikowano

no Panowie pochwalcie się który kupuje next gena na premierę ? :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Nie mam preordera ale jak sie uda to jutro w media markt zakupie ;) najlepsza cene maja.

Opublikowano
no Panowie pochwalcie się który kupuje next gena na premierę ? :decayed:

ewidentnie musi to byc jakis gupek :grin::kox:

Opublikowano

Byłem przed chwilą u szwagra i już dziś dorwał po znajomości PS4 z dwoma grami, pierwsza to nowy Assasin. Martwi się biedak, że jutro nie pójdzie do roboty :facepalm:

Opublikowano

moskal widzę, że już trzewiki się grzeją w przedpokoju do biegu :decayed: Zmieniasz X'a na PS4?

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

A ja właśnie dorwałem stary hit na X'a, czyli RDR'a w wersji GOTY z dodatkiem zombie od razu - za***isty klimat ma ta gra :kox:

Opublikowano

Ogólnie kupowanie pierwszych modeli mija sie z celem,sa niedopracowane i szybko siadają.Tak czy siak graficznie sa ponoc 3 lata przed pecetami,za 2 lata cięzko bedzie patrzec na ta jakosc grafy ktore ps4 i XO oferują.Pecety bedą wtedy daleko z przodu.

Opublikowano
moskal widzę, że już trzewiki się grzeją w przedpokoju do biegu :decayed: Zmieniasz X'a na PS4?

a w co miałbym grac na tych nowych konsolach jak tam c**jem wieje :grin: poczekam rok i wtedy sie okaze , ja mam tyle gier do ogarniecia jeszcze ze mi sie jakos nie spieszy :wink:

Opublikowano

W warszawie zamieszki byly bo na nocnej premierze tylko 16konsol bylo. W media markcie mieli sporo ale ja sie nie zalapalem. Ale mam odlozonego w innym sklepie. ;) jade wlasnie odebrac.

Juz mam.

Opublikowano

ja szybko nie kupie nowej konsoli... gry sa po 250zł :wallbash:do tego na pewno zaraz bedzie RRoD albo co innego

Opublikowano
ja szybko nie kupie nowej konsoli... gry sa po 250zł :wallbash:do tego na pewno zaraz bedzie RRoD albo co innego

ale jakie gry są bo nie kojarze ???

Opublikowano
W warszawie zamieszki byly bo na nocnej premierze tylko 16konsol bylo. W media markcie mieli sporo ale ja sie nie zalapalem. Ale mam odlozonego w innym sklepie. ;) jade wlasnie odebrac.

Juz mam.

Powodzenia :facepalm::decayed:

Obyś miał konsolę ok bo przecież pisałem na poprzednich stronach jakie są akcje z nowymi konsolami i jak padają..

A drugie że praktycznie żadnych ciekawych gier nie ma na starcie, ja kupię w przyszłym roku PS4 i kolejna 4 konsola Sony będzie w łapach, w sumie piąta (ps one jeszcze był chwilę:grin:)

Opublikowano
żadnych ciekawych gier nie ma na starcie

no co Ty ?? Toć COD nowe jest :facepalm:

Opublikowano

Juz mam.

Powodzenia :facepalm::decayed:

Obyś miał konsolę ok bo przecież pisałem na poprzednich stronach jakie są akcje z nowymi konsolami i jak padają..

A drugie że praktycznie żadnych ciekawych gier nie ma na starcie, ja kupię w przyszłym roku PS4 i kolejna 4 konsola Sony będzie w łapach, w sumie piąta (ps one jeszcze był chwilę:grin:)

A ja pisalem ze problemy sa na poziomie 0,4% gdzie to jest na prawde bardzo malo. A co do gier to assasin creed i killzone wystarcza mi narazie ;) moja to juz 6 konsolka wliczajac psp i psvita ;p (no i psone ps2 ps3) i jakos nigdy nie mialem z nimi problemu wiec mysle ze i teraz bedzie ok.