Flyer Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Xboksowcy zalali wątek.. Grają sobie w te same gry i nie ma o czym pogadać Ja ostatnio przeczytalem bardzo fajny watek na polygamii... ze PS3-owcy nie maja znajomych :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Xboksowcy zalali wątek.. Grają sobie w te same gry i nie ma o czym pogadać Ja ostatnio przeczytalem bardzo fajny watek na polygamii... ze PS3-owcy nie maja znajomych :polew: :polew: :polew:
KOval81 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Haahaha - dobre dobre - my fanboje Microsoft'u musimy się trzymać razem Kurna chyba muszę w końcu Gold'a opłacić :> moskal - czekam na odpowiedź na PW :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 w końcu skończyłem FEAR 2 koniec faktycznie jakiś z d*py jest :> zacząlem KILLZONE 2 .... i tak wiem, na czasie jestem
boberek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 w końcu skończyłem FEAR 2 koniec faktycznie jakiś z d*py jest :> zacząlem KILLZONE 2 .... i tak wiem, na czasie jestem tak ja tez skończyłem FEAR2 i masz racje koniec jest do d*py Zacząłem MW2 PS moskal Shift doszedł dzieki
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Xboksowcy zalali wątek.. Grają sobie w te same gry i nie ma o czym pogadać możemy pogadać o moim RE5 , wpłać 50 pln na moje konto i bedzie Twoja :kox: ja sobie za tą kase kupie Forze3 , MW2 , AC2 i coś tam jeszcze :polew: :polew: :polew: Dobry Dil.
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Boberek: (13:13) od rana młuce w CoD ale miazga
boberek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Boberek: (13:13) od rana młuce w CoD ale miazga :polew:
moskal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Boberek: (13:13) od rana młuce w CoD ale miazga ciekawe jak on gra ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czy czasem podczas grania nie nagina na rowerze stacjonarnym :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 MW2 miażdży Dopiero na 7 misji jestem (czasu mało ;( ) ale te akcje w fawelach Jakby do gniazda szerszeni wlazł z-5500 + x-fi i drżyjcie sąsiedzi
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Andy... Favela to nic, pozniej sie bedzie dzialo
boberek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Boberek: (13:13) od rana młuce w CoD ale miazga ciekawe jak on gra ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czy czasem podczas grania nie nagina na rowerze stacjonarnym :gwizdanie: nie mam szacjonarnego roweru
Flyer Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 Assassin's Creed II juz u mnie Sentymentalnie przygarnalem tez NFS Undercover i wyrwalem uzywke DIRT2 za 85PLN Jak ktos chce, to łykać, dobra cena: http://allegro.pl/item824594930_colin_mcrae_dirt_2_x360_hit_pal_jak_nowa.html Wczoraj skonczylem tez The Ballad Of Gay Tony do GTA IV, koks
Nosfer Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Assassin's Creed II juz u mnie Sentymentalnie przygarnalem tez NFS Undercover i wyrwalem uzywke DIRT2 za 85PLN Jak ktos chce, to łykać, dobra cena: http://allegro.pl/item824594930_colin_mcrae_dirt_2_x360_hit_pal_jak_nowa.html Wczoraj skonczylem tez The Ballad Of Gay Tony do GTA IV, koks Czy Ty w ogóle bzykasz ?
moskal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Czy Ty w ogóle bzykasz ? czy on wogóle śpi ??? :kox: ja kończe ostatnią misje na poziomie "pro" Army of two , pare GS wpadnie :naughty: :naughty: ale rzeź jest niemożliwa
Nosfer Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Czy Ty w ogóle bzykasz ? czy on wogóle śpi ??? :kox: Czy On w ogóle je ? - z resztą ostatnio zrobił się też opryskliwy i złośliwy..
moskal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Czy On w ogóle je ? - z resztą ostatnio zrobił się też opryskliwy i złośliwy.. w ogóle okazało sie ,że jak na taki staż i tyle skończonych gier ma Gamescore na poziomie "rekruta" :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 I podobno jest cały w pryszczach, słyszałem też że kupił sobie 7 koszul flanelowych. Takich w kratę.. I nic tylko siedzi przed tą konsolą taki zaropiały..
moskal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 I podobno jest cały w pryszczach, słyszałem też że kupił sobie 7 koszul flanelowych. Takich w kratę.. I nic tylko siedzi przed tą konsolą taki zaropiały.. podobno był ostatnio na spocie ale nikt go nie poznał i nie chcial z nim gadać. później na forum tłumaczył sie ,że szybko odjechał bo ledwo stał na nogach po zarwanych nocach "w pracy" , a prawde mówiąc nie był w pracy tylko nabijał GS
Nosfer Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 A zarobione GS-y chce wydać na Virtualną dziewczynę Nawet jest jego fota po tym jak przeszedł COD na Veteranie:
Rekomendowane odpowiedzi