yoostee Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Witam, Jako, że nie znam sie na tym kompletnie, a nie chce dać sobie wcisnąć kitu w którymś z gumiarskich serwisów to chciałam prosić o pomoc przy doborze opon letnich i kompletu felg do nich. Opony chce oczywiście nowe, felgi niekoniecznie, w rozmiarze 16" - chcę zmieścić sie max do kwoty 2,5 k zł. Potrzebuje pomocy w określeniu tych wszystkich parametrów... Czy opony 205/55 będą ok? I co z felgami... 16" 5x112 , ale co z tym całym ET ? Czego mam szukać ? Proszę o pomoc
gazdaw Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 kupię alufelgi 18nastki z rs4 jak cos pisac na mail: [email protected]
piotrek4415 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, Jako, że nie znam sie na tym kompletnie, a nie chce dać sobie wcisnąć kitu w którymś z gumiarskich serwisów to chciałam prosić o pomoc przy doborze opon letnich i kompletu felg do nich. Opony chce oczywiście nowe, felgi niekoniecznie, w rozmiarze 16" - chcę zmieścić sie max do kwoty 2,5 k zł. Potrzebuje pomocy w określeniu tych wszystkich parametrów... Czy opony 205/55 będą ok? I co z felgami... 16" 5x112 , ale co z tym całym ET ? Czego mam szukać ? Proszę o pomoc W tej kwocie bez problemu będzie komplet nowych felg i opon.
boguc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Aktualnie jeżdżę na 205/55 i jak najbardziej wszystko jest OK :-)
Rekomendowane odpowiedzi