kuszner Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Hej, Problem wygląda następująco. Przy próbie odpalenia takie objawy: 1) Pokazuje brak paliwa 2) Cały czas się świeci kotrolka ESP 3) Jak przekręcę kluczyk to rozrusznik tylko raz przekręci i cisza Wczoraj wieczorem samochód jeszcze normalnie jeździł, aczkolwiek przy odpalaniu pojawiało się ostrzeżenie (Napis cośtam na i czerwony znaczek (!) - podobny do ręcznego. Miałem to dzisiaj sprawdzić ale nie zdążyłem. Postaram się dzisiaj podpiąć VAG'a ,ale ne razie czy ktoś może miał podobny problem??? Z innych rzeczy ostatnio miałem wymieniany pompowtryskiwacz ....
yaboo Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 wymień akumlator i będzie ok
kuszner Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 To idąc za ciosem jaki akumulator polecacie ?
yaboo Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 taki jaki był jeżeli chodzi o moc rozruchową a firma to już twój wybór, ostatnio aku strasznie podrożały, odpal swoje Audi z kabli, a aku podładuj sprawdź stan elektrolitu może obejdzie się bez wymiany
NYNA Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Podjedź do jakiegoś sklepu,serwisu z akumlatorami to Ci sprawdzą, pomierzą i doradzą jaki wybrać akumlator. Na forum tez jest kilka tematów odnośnie akumlatorów.
Musashi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 To idąc za ciosem jaki akumulator polecacie ? zdecydowanie Varta, ciekawa jest seria silver dynamic
kuszner Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Dzięki wielkie!! Dzisiaj postaram się ogarnąć temat i dam znać [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 10:27_________________________________________________OK - po wymianie samochód odpalił ... ale: 1) Cały czas pali się ikonka ESP 2) Na początku nie łapał wogóle sygnały z kluczyka. Dopiero po jakimś czasie dało się go be problemów zamknąć. Wiecie co to może być? Dzisiaj postaram się jeszcze logi z VAG'a załączyć.
GILI Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Dzięki wielkie!! Dzisiaj postaram się ogarnąć temat i dam znać [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 10:27_________________________________________________OK - po wymianie samochód odpalił ... ale: 1) Cały czas pali się ikonka ESP 2) Na początku nie łapał wogóle sygnały z kluczyka. Dopiero po jakimś czasie dało się go be problemów zamknąć. Wiecie co to może być? Dzisiaj postaram się jeszcze logi z VAG'a załączyć. Miałeś wydojony aku,wykasuj błędy i powinno być wszystko ok. ....
kuszner Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Dokładnie tak.... 1) Kluczyk - okazało się że jeden mam totalnie wyładowany (normalnie same zbiegi okoliczności) 2) ASP - ikonka zniknęła jak tylko przejechałem kilka metrów. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi