grzegorz676 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Witam Panowie, poszukuję bezskutecznie środkowej konsoli po II lifcie tylko że bez klimy, długo szukałem ale nic nie znalazłem wszystko jest na klimie :/U tu do was prośba czy wiecie gdzie taką konsole znaleźć/kupić, będe wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam up Panowie nikt nic nie wiem ? Edytowane 30 Marca 2015 przez grzegorz676
grzegorz676 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) klima w lifcie byla w standardzie. Z tego co czytałem pare użytkowników forum pisało że jest taka konsola, być może się pomylili xd No ale okej załóżmy że takowej konsoli nie ma to kolejne pytanie jakie mi się nasuwa czy idzie jakoś wpasować manualne pokrętła w miejsce panelu z klimy ? Edytowane 30 Marca 2015 przez grzegorz676
sebidi Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Jakoś wpasowac idzie ktoś tam.podrzucal fotki takiej przeróbki a co do tych pokręteł w lifcie to według mnie wszystkie miały klimatronik w standardzie no chyba ze jakieś wersje na biegun północny szly bez klimy[emoji2]
Rekomendowane odpowiedzi