Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 a powiedz mi jeszcze, nie brakuje ci mocy od dołu (czyt. do 3 tyś)
dam-in Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Właśnie nie, wydaje mi się że nawet ładnie się kula od dołu.
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 to powiem Ci tak, skoro ma moc od dołu i nie slychac napinacza na jałowym to odpuść, chyba ze masz wolne 2 koła zajmni sie tematem wtedy gdy zaczni klepać jak rasowy diesel na jałowym biegu pozdro
andrzej1990 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 witam panowie sory ze tak późno odpisuje ale dopiero znalazłem czas zmierzyłem cisnienie nie było ok wiec wymieniłem pompę i tu zaczynają sie schody problem nie ustąpił dalej słychać dziwne stuki co robić bo już mi ręce opadają ????
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) te stuki dalej sa takie same jak przed wymiana pompy? Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez uszolek
dam-in Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Poczekam jeszcze trochę i jak nie będzie mi ubywało oleju 10w40 to leje 5w40, motula albo valvo i się okaże Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
andrzej1990 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 tak takie same tylko zminiło sie to ze na wolnych obrotach juz nie stuka tylko na ciepłym silniku po dodaniu gazu gdy obroty spadają z 3 tys do 2,5 tys wtedy słychać te stukanie i dodam jeszcze ze 20 min temu podłączałem kompa i wyskakuje błąd ustawienie wałka rozrządu 1 błąd mechaniczny proszę pany pomocy !
Rekomendowane odpowiedzi