Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dodatkowe oczka w mojej A4 - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=641696526 co do tego to zdjęcia są zuepłnie czegoś innego , chociażby te dwa golfy , one mają właśnie diody od S6 , na końcu masz A4 B8 i tam też są zupełnie inne diody , ta biała A3 a lampach ma już takie diody , także możliwe że te diody sie nadają do oświetlania mebli . a poza tym jak załaożysz diody z allegro na metry to nie masz homologacji do jazdy , a w S6 jest i można jeździć w dzień bez palenia sie zwykłych lamp :naughty:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 12:14_________________________________________________http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/index.htm jak widać udzie montują diody z S6 nawet do R&R także jak widać nie ma wiochy :cool1:
Opublikowano

Cześc kolego Zeżor. Faktycznie muszę ci przyznać racje. Diody które wskazalem a przynajmniej te do których Ty sie odwolałeś nadają sie ale do oswietlenia mebli. Tego czegoś napewno nie zamontuje u siebie w Audi. Szkoda ze te oryginalne od S6 są takie drogie- 1200 zł niestety nie wydam tyle pieniędzy bo i tak samochód we wrześniu bedzie przeznaczony do sprzedaży. Może podejmę sie wykonania takiego oswietlenia samemu. W sumie wszystko można dostac na allegro tzn diod, rezystory, przewody itp. Problem jest tylko w tym jak to wszystko połączyc i w czym osadzic. Na razie jestem na etapie projektowania tzw klosza i wkładu. No chyba ze ktoś juz wykonal takie światła i moze mi coś podpowiedziec to bede wdzieczny. Zresztą juz jeden z forumowiczów podzielił sie ze mną swoją wiedzą w tym zakresie. Mam nadziej ze coś wymysle. Pozdrawiam i czekam na cenne wskazówki :hi: