Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra ( PC&STEAM&MMO )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że jest temat związany z grami na konsolach więc pomyślałem że warto założyć wątek o grach na PC. W co teraz gracie, w co graliście, jaka gra zapadła Wam w pamięci no i w co byście chcieli pograc.

Proponuje aby w tym wątku każdy kto ma ochotę, dzielił się swoim kontaktem steam/origin, sam mam sporo gier na steam ale duża część z nich daje więcej frajdy grając wspólnie. A wiadomo że z randomami różnie bywa.

To ja zacznę:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198031874044/

Origin: "Kasillo"

Pozatym sporo czasu poświęciłem w świecie World of Warcraf, League of legends. Chętnie pogram wspólnie w Dota2 lub CS:GO lub chętnie zacznę coś nowego :)

Ostatnio ogrywam Dragon Age: Inquisition i muszę przyznać że gra jest świetna. Duży otwarty świat, bardzo ciekawie zaprojektowane questy, dobra optymalizacja i polonizacja gry. Jak najbardziej polecam ;)

Opublikowano

Czasem pykne se rundke w BF 4 . Tak to odpalam czasem Assassins Creed 4 Black Flag , moze w Diablo 3 ROS dalej bede gral jak sie zacznie nowy sezon, chociaz 14 GTA 5 wychodzi wiec kupuje i bede gral w gre :D A, i jeszcze Dying Light i Thief, z tym ze probuje ukonczyc Black Flag , pozniej sie wezme za kocnzenie Dying Light i Thiefa :) Tak mam ze zaczne kilka gier i pozniej przechodze je przez pare miechow :P

Opublikowano
  • Autor

No ja tak samo... patrze na biblioteke steam niby nie ma w co grac a jeszcze sporo goer do przejscia ;)

Opublikowano

Proponuje fajnego FPS'a Combat Arms EU. za***ista gierka!

http://pl.combatarms.nexoneu.com/

Opublikowano

Moja skromna kolekcja PC:

DSC_0013.jpg
+ kilka edycji cyfrowych
Za dwa tygodnie dołączy do niej GTA V PC

Edytowane przez Krumak

Opublikowano
  • Autor

Ja tak samo czekam na GTA V :) kiedy tez mialem sporo edycji pudelkowych (nadal mam) ale od jakiegos czasu dystrybucja cyfrowa, ze wzgledu na wiadomo na ceny :)

Opublikowano

A ja kiedyś w mmo RPG ryckalem linrage 2 ale dałem sobie spokój bo serwer nam padł w Grecji.

Teraz seria cod ale tylko Multi mamy dość duży clan

Dla zabicia czadu seria assasin cred

Opublikowano

Najczęściej CS GO

Opublikowano
  • Autor

Jutro premiera gta V :D O 12 w nocy powinno juz sie odpalic? Jak myslicie? No i ciekawe jak to wyjdzie z optymalizacją...

Opublikowano

Ja ciupe w GTA V :) W 1080p na ultra smiga jak zloto na i5 2500k @4.2 Ghz , 8 gb DDR 3 i Palit GTX 970 JetStream :) Tak to mam srednio 40 fps, wylacze tylko MSAA i juz ponad 60 :) A ze mi pasuje 40 to gram z msaa bo jedak gra wyglada ladniej :)

Edytowane przez sebul

Opublikowano
  • Autor

Ja ciupe w GTA V :) W 1080p na ultra smiga jak zloto na i5 2500k @4.2 Ghz , 8 gb DDR 3 i Palit GTX 970 JetStream :) Tak to mam srednio 40 fps, wylacze tylko MSAA i juz ponad 60 :) A ze mi pasuje 40 to gram z msaa bo jedak gra wyglada ladniej :)

Pozazdrościć... niestety moja maszyna ma juz swoje lata i GTA V dziala na srednio/niskich detalach. Szalu nie ma ale da sie grać i oka nie kaleczy. No ale mam juz w planach skladanie nowego kompa bo i wiedzmin 3 juz sie czai za rogiem :)
Opublikowano

Jak masz monitor to do 3000 powinienes zlozyc cos fajnego :) Ja tez nie mam najnowszego kompa, kupilem go ponad 3 lata temu, w tym roku jedynie wymienilem grafike na GTX 970 i zakupilem chlodzenie na procka zeby go podkrecic :) A Wiedzminka tez kupuje :)

Edytowane przez sebul

Opublikowano
  • Autor

No u mnie troche kosztow odpada bo mam dysk ssd i zwykly, zasilacz mam duzy no i ramu 8gb na poczatek by wystarczylo ale plyte bym wymienil zeby juz obslugiwala 16gb.

Opublikowano

Ja dziś włączyłem sobie Neverwinter online. No i muszę powiedzieć że wciągnęło mnie trochę :)

Opublikowano

No u mnie troche kosztow odpada bo mam dysk ssd i zwykly, zasilacz mam duzy no i ramu 8gb na poczatek by wystarczylo ale plyte bym wymienil zeby juz obslugiwala 16gb.

To luzik, zakup sobie dobrego i5 wersje K , plyte do 400 zl , i GTX 970 i bedzie :)

Opublikowano

Ja w wolnym czasie GTA V (Trevor rozwala system) i Mortal Kombat X

Opublikowano

I jak mortal ? spoko ? :)

Opublikowano

I jak mortal ? spoko ? :)

Mortal super, dobra grywalność, super grafika. Przypomniały mi się czasy podstawówki i naparzanie w MK2 na 386

Opublikowano

Jak masz monitor to do 3000 powinienes zlozyc cos fajnego :) Ja tez nie mam najnowszego kompa, kupilem go ponad 3 lata temu, w tym roku jedynie wymienilem grafike na GTX 970 i zakupilem chlodzenie na procka zeby go podkrecic :) A Wiedzminka tez kupuje :)

jak kupiłeś nową to powinieneś dostać kod na Wiedzmina 3. Ja kupiłem GTX 960 i własnie zaraz mam zgłosić to bede czekał na kod do pobrania wiedzmina 3. Tylko musze odczekać 10 dni od zakupu - bo jest możliwość zwrócenia karty i dlatego musi minąc ten termin.

Ma ktoś nowego Wolfensteina ?

Edytowane przez julo23

Opublikowano

jak kupiłeś nową to powinieneś dostać kod na Wiedzmina 3. Ja kupiłem GTX 960 i własnie zaraz mam zgłosić to bede czekał na kod do pobrania wiedzmina 3. Tylko musze odczekać 10 dni od zakupu - bo jest możliwość zwrócenia karty i dlatego musi minąc ten termin.

Ma ktoś nowego Wolfensteina ?

Kupilem w styczniu :) Wiec sie nie kawailifkuje :) Tak samo mi gnojki nie zaliczyli tego zebym mogl miec wczesniej jedna z 4 gier ;/ Durne agito