marcin_o23 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 jak w temacie szukam kogoś kto z głową ogarnia felgi, pierwsze co to potrzebuje przemalować jedną felgę więc najlepiej pistoletem żeby wyglądała jak pozostałe, drugi temat to proszek, jakiś dobry zakład co robi felgi od a-z, okolice śląska, jestem z dąbrowy górniczej więc im bliżej tym lepiej
Horneth Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę Aluexpress - narazie pod względem prostowania felg a za tydzień pod względem malowania proszkowego. Firma uczciwa właściciel ugodowy idzie się dogadać co do ceny i przede wszystkim terminowi - obiecali że felgi będą wyprostowane za tydzień i tak też było. Pomogli nawet mojej żonie załadować je do samochodu żeby nie dźwigała. Usługa wykonana w 100% fachowo.
Tomi_81 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja mogę polecić http://www.phumaraton.pl/oddawałem ostatnio u nich do malowania felgi...
talib1990 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 jeśli chodzi o samo malowanie proszkowe i piaskowanie mogę polecić w Katowicach : Lakiernia Proszkowa "Konrad" Piotr Herychtel. kom. 501 965 623 ul. Oswobodzenia 5040-404 Katowicewoj. śląskie człowiek ten nie regeneruje felg ale maluje proszkowo i piaskuje... trzeba dostarczyć gołe felgi ... mi malował na czarno i wyszły miodzio... za 4 sztuki 17" zapłaciłem 250 zł więc się opłaca
marcin_o23 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 malowałem u nich kilka razy, jest tanio, ale nie zawsze tak do końca jakby się chciało, ale stosunek jakość/cena okna tę chwilę potrzebuje tylko pomalować front jednej felgi, proszek odpada, tylko z pistoletu żeby wyglądała jak pozostałe
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ja robiłem tam felgi i mogę polecić : http://deloch.pl.pl/prostowanieobreczy.html
Horneth Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Odnośnie delocha to myślę że Turzol może się wypowiedzieć. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Horneth
Pawel88ST Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 aluexpress - ja również polecam, u mnie lakierowali na czarny mat a u znajomych w gun metal w c klasie i w nowej bmw 5 na ori kolor- wszyscy zadowolenia
Rekomendowane odpowiedzi