Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Jaki bagaznik bazowy do B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zastanawiam sie nad kupnem bagaznika bazowego (aluminium) do mojej B7. Macie z tym jakies doswiadczenia?

Nie bede zbyt czesto korzystal z tego, wiec chce podejsc do tematu rozsadnie czyli nie musi to byc najlepszy na swiecie bagaznik, ale raczej dobry wspolczynnik jakos/cena. W sklepach polecaja mi SliverLine francuskiej firmy AutoMaxi. Moze ktos cos doradzi?

Opublikowano

eee watpie w to ramiona sa przesuwne,tzn uchwyty mozna regulowac...co do lakieru ... ja mam relingi wiec spx ale Ty widze bez ... na to pytanie Ci nie odpowiem niestety :/

Opublikowano

bardziej chodzilo mi o to ze ta stopka, ktora przylega do dachu (zarowno od gory jak i od dolu) ma okreslony ksztalt i pytanie czy bedzie pasowala do kazdego ksztaltu dachu i tej 'rynienki'?

Opublikowano

mowie tego nie wiem :) pewnie nie :) bo jak:D? ale powinno byc dobrze :)... mussiz sprawdzic. Robia pod konkretny model samochodu wiec... jakis tam profil zachowany jset

Opublikowano

dlatego chyba nie masz wyjscia i kupic thule - duzo a4 na tym widzialem napewno nie bedziesz zalowal to soildny sprzet.