witek_1308 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Witam, zastanawiam sie nad kupnem bagaznika bazowego (aluminium) do mojej B7. Macie z tym jakies doswiadczenia? Nie bede zbyt czesto korzystal z tego, wiec chce podejsc do tematu rozsadnie czyli nie musi to byc najlepszy na swiecie bagaznik, ale raczej dobry wspolczynnik jakos/cena. W sklepach polecaja mi SliverLine francuskiej firmy AutoMaxi. Moze ktos cos doradzi?
Gość mmcv Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 thule ? http://www.e-bagazniki.pl/bagazniki.php?cPath=107_65&osCsid=55d46fc61c048dc1627c91906d23c3f2 tak wiem mialo byc nie drogo i solidnie solidnie na pewno co do ceny...hmm no:)
witek_1308 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 a gdybym jednak zdecydowal sie na tego silver line'a (http://www.e-bagazniki.pl/product_info.php?products_id=674) to jak wyglada montaz? Bo z tego co wynika bagaznik jest w miare uniwersalny, a przez to moze sie okazac lekko niedopasowany do niektorych modeli -> montaz/demontaz moga zle wyplywac na lakier
Gość mmcv Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 eee watpie w to ramiona sa przesuwne,tzn uchwyty mozna regulowac...co do lakieru ... ja mam relingi wiec spx ale Ty widze bez ... na to pytanie Ci nie odpowiem niestety :/
witek_1308 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 bardziej chodzilo mi o to ze ta stopka, ktora przylega do dachu (zarowno od gory jak i od dolu) ma okreslony ksztalt i pytanie czy bedzie pasowala do kazdego ksztaltu dachu i tej 'rynienki'?
Gość mmcv Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 mowie tego nie wiem pewnie nie bo jak:D? ale powinno byc dobrze ... mussiz sprawdzic. Robia pod konkretny model samochodu wiec... jakis tam profil zachowany jset
witek_1308 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 no wlasnie Thule robi pod model, SilverLine robi 'uniwersalny'...
Gość mmcv Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 dlatego chyba nie masz wyjscia i kupic thule - duzo a4 na tym widzialem napewno nie bedziesz zalowal to soildny sprzet.
Rekomendowane odpowiedzi