Mlody_warszawa Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Byłem zmuszony do zmiany pompki od centralnego i od tego czasu zauważyłem coś dziwnego. Mianowicie jest pewien moment podczas otwierania i zamykania drzwi kierowcy, w którym pompka od centralnego zaczyna dmuchać. Co prawda, nic oprócz buczenia się nie dzieje, tzn zamki stoją w miejscu, ale jest to trochę irytujące. Zmieniana była cała pompka, numer się zgadza, więc sam nie wiem. Być możę tak już jest, a ja po zmianie się jakoś wyczuliłem. Wiecie coś na ten temat?
BF10 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jeśli pompka długo pompuje, możliwe, że jest gdzieś nieszczelność. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Mlody_warszawa Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jeśli pompka długo pompuje, możliwe, że jest gdzieś nieszczelność. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka No właśnie wszystko wydaje się w porządku, bo pompuje tyle i by pompowała otwierając zamki. Samo otwieranie/zamykanie działa ok. Tylko czemu załącza się otwierając drzwi (kierowcy)?
BF10 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W takim razie nie mam pojęcia, przejrzyj podobne tematy, może coś znajdziesz. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Mlody_warszawa Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Szukam, ale nic :/ Żeby było jasne, jak piszę "otwierając drzwi", to chodzi mi o fizyczne pociągniecie klamki i otwarcie całego skrzydła
Rekomendowane odpowiedzi