domjenick Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nikt nie powiedział, że należy Ci się ban, ale reklama to to nie jest, a i interes z Tobą mało kto będzie chciał robić, po tym, co napisałeś...
quadral20004 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Kolega wyzej uzywa koloru czerwonego.nie zmieniles tego.mi dajesz ostrzezenia za slowa cenzurowane.zamiast literki u dalem przecinek.masz do mnie problem to pisz na pw.
domjenick Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 poszło pw Kolega wyzej uzywa koloru czerwonego.nie zmieniles tego który pkt Regulaminu mówi o tym, że nie można używać koloru czerwonego?http://a4-klub.pl/index.php?/topic/14015-regulamin-forum/
s3ns Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 bedziecie mieli swoja dzialalnosc to zrozumiecie Mam działalność i nadal nie rozumiem. To że Państwo jest jakie jest to inna bajka sam osobiscie oszukalem kilku ludzi a co do oszustw , zwyklego kowalskiego nie skrzywdzilem Tu mi się Twoje wypowiedzi zapętliły, więc zaczynasz widocznie kręcić. Po co w ogóle w wątku o oszustach mówisz o swoich przekrętach? Radze się ogarnąć ogólnie i przeć do przodu, byle nie kosztem innych.
talib1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Panstwo r,cha nas wszystkich.ja staram sie r, uchac panstwo.bedziecie mieli swoja dzialalnosc to zrozumiecie.a co do oszustw , zwyklego kowalskiego nie skrzywdzilem.co do mojej dziewczyny to sprzedaje czesci.jesli ludzie nie biora dowodu zakupu to jakim prawem chca zwrotu.nie mowcie ze mi sie ban nalezy bo nikomu z forum krzywdy nie chce robic.wrecz przeciwnie, aktywnie pomagam:) pozdrawiam Na szczęście nie wszyscy maja takie podejscie jak ty..... Tylko pamiętaj o powiedzeniu " na każdego cwaniaka znajdzie sie większy cwaniak ..." A co jeśli ktoś udowodni twojej kobiecie ze mając działalność sprzedała towar bez uiszczenia podatków i wydania dowodu zakupu ? Ojjjj wtedy gorzko zapłacze
Rekomendowane odpowiedzi