Kmicic37 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam Mam mały problem z moją podsufitką mianowicie materiał się z niej odkleił. Wiem, że można przykleić ją na klej do tapicerki, ale nie wiem jak się za to zabrać. Co trzeba zdjąć, aby można było to przykleić. Proszę o pomoc.
nitroo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja kiedyś w poprzednim aucie kupiłem w Castoramie klej w spray'u i to załatwiło temat. Odchyliłem odstający materiał podsufitki, psiknąłem, przycisnąłem i się przykleiło.
Kmicic37 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak mam się dostać do tego?? Zdjąć obudowe czy jak u mnie wisi cały materiał, ale nigdzie nie widać ubytku trzeba pod to prysnąć.
karol24 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Najlepiej zdejmij cały sufit. Zacznij od lampek, póżniej plastiki. Jak piszesz że ci się cała odkleiła to trudno Ci będzie to w aucie przykleić.
Kmicic37 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A ma może ktoś schemat jak zdjąć podsufitke??
BF10 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wydaję mi się,że klejenie za bardzo nie pomoże, może to tak dobrze nie wyglądać Lepiej wyrwać podsufitke używaną Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Kmicic37 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zobaczymy na razie spróbuje przykleić. Mówią, że można na taśmę dwustronną, ale ja nie wiem czy to długo potrzyma. A wie ktoś może jak zdjąć podsufitke??
Rekomendowane odpowiedzi