Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zmiana Podświetlenia zegarów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanko mam 2000 rok ale mam cale podswietlenie czerwone czy da rady zmienic Podswietlenie na biale tak jak jest w nowszych modelach ??

Opublikowano

a w 2000roku nie byly juz pompowtryski przypadkiem? czyli 115KM?

110 to bylo chyba do 1998 lub max 1999.

tak mi sie wydaje.

a jesli chodzi o zmiane podswietlenia rozumiem ze chodzi o zegary? moglbys konkretniej pisac i lepiej nazywac temat.

jesli to mozliwe, bylo nie raz poruszane na forum, musialbys diody zmieniac w zegarach lub po prostu wymienic zegary.

Opublikowano

w aucie z 2000 czerwone podświetlenie :shocked: z 1999 to rozumiem ale... :mysli:

Opublikowano

w aucie z 2000 czerwone podświetlenie :shocked: z 1999 to rozumiem ale... :mysli:

no własnie tez sie zastanawiam jak to możliwe

Opublikowano

eee jakos nie chce mi sie wierzyć zeby A4 z rocznika 2000 miało stare zegary :mysli:

Opublikowano

zauwazcie ze kolega napisal rocznik 2000 a w profilu ma silnik 110KM, a te byly przed rocznikiem 2000, ja mam tdi 2000 i pompowtryski 115KM

pompa ze 110KM silnikiem byla wczesniej i tam zegary byly czerwone

Opublikowano

Możliwe że był jakiś "przeszczep" :polew:

Opublikowano

Dokładnie :decayed: coś tu jest nie tak... licznik już zmieniany? kostek23mj powinieneś mieć już białe podświetlenie :decayed:

A co do wymiany to polecam używać szukaczki :szukaj:http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t3801.0.html;highlight=licznik+pod%C5%9Bwietlenie

Opublikowano

zauwazcie ze kolega napisal rocznik 2000 a w profilu ma silnik 110KM, a te byly przed rocznikiem 2000, ja mam tdi 2000 i pompowtryski 115KM

pompa ze 110KM silnikiem byla wczesniej i tam zegary byly czerwone

Jestes w bledzie w 2000r rowniez wychodzily 110km tylko AVG a nie AFN i w tych modelach byly zarowno czerwone jak i biale zegary, z tym ze czerwone gdzies pod koniec 99r skonczyli wsadzac, a biale 00-01'. Napewno kolega kostek23mj

ma AVG to niech sobie zmieni w profilu, a licznik moze sobie ktos zminil na pelnego Fisa od starszego brata

Opublikowano

Jestes w bledzie w 2000r rowniez wychodzily 110km tylko AVG a nie AFN i w tych modelach byly zarowno czerwone jak i biale zegary, z tym ze czerwone gdzies pod koniec 99r skonczyli wsadzac, a biale 00-01'. Napewno kolega kostek23mj

ma AVG to niech sobie zmieni w profilu, a licznik moze sobie ktos zminil na pelnego Fisa od starszego brata

no coz, czlowiek uczy sie cale zycie ;)

bylem przekonany ze w 2000 byly juz tylko pompowtryski.

dzieki za sprostowanie:)